Τσιγάρα και καύσιμα στην «ημερήσια διάταξη» των συλλήψεων στον Προμαχώνα

(Φωτογραφία αρχείου)

Οι καθημερινοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου, στον Προμαχώνα, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

-Ένας 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 47 πακέτα τσιγάρων και 2 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

-Ένας 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 2 δοχεία με 40 λίτρα πετρέλαιο, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία καύσιμα και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Επίσης, το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση σε πελάτες του καταστήματος 20 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 21 Οκτ. 2017 - 16:37