Τον σταυρό του Αγ. Νικήτα του Νέου απένειμε ο Θεολόγος στον συμπολίτη μας Ευαγ. Ζαπριάνο για την προσφορά του στο «Μαξίμειο» (Βίντεο)

Τον έγκριτο συμπολίτη μας και εξαίρετο νομικό κ. Ευάγγελο Ζαπριάνο τίμησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας του «Μαξιμείου» πνευματικού κέντρου, απονέμοντάς του τον σταυρό του Αγίου Νικήτα του Νέου.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Ζαπριάνο για την άδολη προσφορά του προς το «Μαξίμειο» πνευματικό κέντρο επί 17 συναπτά έτη.

Με αφορμή και την συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του «Μαξιμείου» ευχαρίστησε όλα τα κατά καιρούς μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, σημειώνοντας ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και ξεπέρασαν τις δυσκολίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. «Στο πρόσωπο του Ευαγγέλου Ζαπριάνου τιμώνται όλοι όσοι προσέφεραν και προσφέρουν στο μεγάλο αυτό έργο», ανέφερε ο κ. Θεολόγος και πρόσθεσε:

«Η Εκκλησία δημιουργεί και διδάσκει ήθος σε καιρούς όπου ξεχάσαμε αυτοεγκλωβισμένοι μέσα  στον εγωϊσμό μας να λέμε ευχαριστώ στους συνανθρώπους. Έρχεται, λοιπόν, η Εκκλησία να μας θυμίσει την αρετή της ευγνωμοσύνης».

Στην προσφορά και στο έργο του κ. Ζαπριάνου αναφέρθηκε εκτενώς ο διευθυντής του «Μαξιμείου» π. Ιορδάνης Θεμελίδης.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Ζαπριάνος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο για την τιμή που του έγινε και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο «Μαξίμειο».

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 24 Ιαν. 2018 - 18:26