Τέσσερις συλλήψεις στον Προμαχώνα

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν την Πέμπτη, στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, συνελήφθησαν:

  • Ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 132 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • Ένας 29χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα 106 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • Ένας 33χρονος ημεδαπός, καθώς σε όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 28 φιάλες με 19,6 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
  • Ένας 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα 9 φιάλες με συνολικά 15,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία ποτά και τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 20 Οκτ. 2017 - 16:31