Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στο πλαίσιο της 2ης Τακτικής Συνεδρίασής του.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη 12.00 μ.μ στα γραφεία της (26ης Οκτωβρίου 43), παρουσία όλων των δημάρχων του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς κυρίαρχο θέμα στη συνεδρίαση είναι τα προβλήματα της Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης.
Για το λόγο αυτό στη συνεδρίαση έχουν κληθεί ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, (ΟΣΕΘ) Κώστας Αμπατζής.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ της ΠΕΔ-ΚΜ θα γίνει επίσης ενημέρωση για τα έργα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ θα τεθεί προς συζήτηση το μείζον ζήτημα Σχολικής Στέγης που απασχολεί όλους τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ακόμη, οι δήμαρχοι θα καταθέσουν τις απόψεις τους επί του Σχεδίου Νόμου που αφορά στις «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Χώρας».

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 09 Φεβ. 2018 - 10:48