Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Σιδηροκάστρου

Ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος την Τρίτη 16 Απριλίου το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καστανούσας θα προστεί της Σύναξης όλων των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν πνευματικά και διοικητικά ζητήματα ενόψει των εορτών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και του Πάσχα.
Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 6:00 το απόγευμα θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Χορτερού.
Την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 6:00 το απόγευμα θα παραστεί στην ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Δασοχωρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τελέσει την κουρά σε μοναχό του κ. Στέφανου Αχλαδά.
Την Παρασκευή 19 Απριλίου το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Γονίμου  ο κ. Μακάριος θα προεξάρχει της  Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελέσει την χειροτονία σε διάκονο του κ. Στέφανου Αχλαδά.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 6:00 θα παραστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Βαμβακοφύτου, όπου θα ψαλεί η ακολουθία του Αποδείπνου μετά του κανόνος του Αγίου Λαζάρου.
Το Σάββατο 20 Απριλίου, του Λαζάρου, το πρωί θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου των Κοιμητηρίων του Χαρωπού. Την Κυριακή 21 Απριλίου, των Βαΐων, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ποντισμένου. 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 12 Απρ. 2019 - 14:38