Συνάντηση των εκπροσώπων της «Ωδής Αμφιπόλεως» με την Σερραία υφυπουργό Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Τα συμπεράσματα του «1ου Τουριστικού Συμποσίου Δυτικού Παγγαίου – Ωδή Αμφιπόλεως» επέδωσαν στη Σερραία Υφυπουργό Μακεδονίας –Θράκης, Μαρία Κόλλια –Τσαρουχά, οι εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου «Ωδή Αμφιπόλεως».

Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και σε αυτήν μετείχαν οι κύριοι Δ. Γαρούφας, Γ. Μακουσιάρης, Χ.Τσερβένης,         Ι . Παρτόζης, Χ. Παπακωνσταντίνου καθώς και η κυρία Χ. Γεωργιάδου, οι οποίοι μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν την κα Υφυπουργό για την μεγάλη και πολύτιμη βοήθεια της στο έργο της «Ωδής Αμφιπόλεως».

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στην Υφυπουργό οι εκπρόσωποι της «Ωδής Αμφιπόλεως», υπάρχει γενική ικανοποίηση για την επιτυχή τέλεση του Συμποσίου,  σε σημείο τέτοιο που ο πήχης για τις επόμενες δράσεις να μπαίνει όλο και ψηλότερα.

Επισημαίνεται ότι οι εκπρόσωποι της επιτροπής της "Ωδής Αμφιπόλεως" παρέδωσαν στην κ. Κόλλια τα συμπεράσματα του Συμποσίου που διοργανώθηκε στα τέλη Ιουνίου 2017 ,  με θέμα την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Αμφίπολης και ειδικότερα τις προτάσεις των συνέδρων όπως κατηγοριοποιήθηκαν σε ενότητες. Η κ. Υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα τις μελετήσει και θα τις λάβει υπ΄ όψιν κατά την λήψη αποφάσεων για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, ενώ συνεχάρη την επιτροπή διοργάνωσης του συμποσίου για το έργο της εκφράζοντας την ευχή συνέχισης της προσπάθειας.".

Επίσης  η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, η οποία είχε και εμπράκτως βοηθήσει στη διεξαγωγή του «1ου Τουριστικού Συμποσίου Δυτικού Παγγαίου – Ωδή Αμφιπόλεως» στα τέλη του περασμένου Ιουνίου , δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί και πάλι στο πλευρό των ανθρώπων της «Ωδής Αμφιπόλεως» και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι εντός του 2018 προβλέπονται να λάβουν χώρα ενδιαφέρουσες δράσεις , που έχουν ως επίκεντρο την Αμφίπολη και την τουριστική της ανάπτυξη.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 10 Δεκ. 2017 - 15:21