Συνάντηση γνωριμίας της διοίκησης του ΕΟΣ Σερρών με τοπικούς φορείς στο ανακαινισμένο ισόγειο του σαλέ στον Λαϊλιά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του ισογείου του σαλέ στον Λαϊλιά, οπότε είναι όλα έτοιμα για να δεχθεί τους φίλους–λες του βουνού, στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του.
Προς το παρόν, το ανακαινισμένο ισόγειο, που ``γλύτωσε’’ από την πυρκαγιά του 2017, θα λειτουργήσει ως καφετέρια. Όπως έγραψε “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” προ 20ημέρου, περίπου, έγινε η κατάλληλη διαρρύθμιση του ισογείου του σαλέ για καφετέρια, τοποθετήθηκαν καινούργιος λέβητας κεντρικής θέρμανσης και νέο δίκτυο σωληνώσεων μεταφοράς θερμού νερού, τοποθετήθηκαν  καινούργια ραμποτέ στην οροφή του ισογείου, ενώ αντικαταστάθηκαν με καινούργια όλα τα λαβομάνα και τα ``καθίσματα’’ στα WC.

sale_lailas_ergasies_1.jpg

Για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτρέπεται η άνοδος στον πρώτο όροφο του σαλέ, ο οποίος είναι μη λειτουργικός, προς το παρόν, λόγω της πυρκαγιάς.
Εξάλλου, ενόψει της χειμερινής–χιονοδρομικής περιόδου (ο Λαϊλιάς δέχθηκε ήδη τα πρώτα φετινά χιόνια), η διοίκηση του Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών έχει προσκαλέσει στο ανακαινισμένο σαλέ τους τοπικούς φορείς της περιοχής μας, σε μια συνάντηση γνωριμίας, με τη διοίκηση και μέλη του Συλλόγου.
Η συνάντηση προσδιορίστηκε για το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00. Θα εκτεθούν  απόψεις για την ανάπτυξη και εξέλιξη του τουρισμού στο πανέμορφο βουνό του Λαϊλιά.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 07 Δεκ. 2019 - 12:30