Συναντήσεις του Β. Καλαϊτζίδη με τους δημάρχους Ν. Ζίχνης και Εμ. Παππά

«Νομίζω ότι υπάρχει ισχυρή βούληση για συνεργασία. Αυτό είναι το κυρίαρχο σημείο και αυτό κρατώ από τη συνάντησή μου με το δήμαρχο Ν.Ζίχνης, Ανδρέα Δαϊρετζή», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Βασίλης Καλαϊτζίδης, ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή την περασμένη Πέμπτη.  

Οι δύο πλευρές ταυτίστηκαν στο ότι η περιοχή της ευρύτερης Φυλλίδος  θα πρέπει να αποτελέσει τουριστικό και πολιτισμικό προορισμό προκειμένου να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ίδιο πνεύμα και γενικώς πολύ καλό κλίμα και στη συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης «Επιμελείς Σέρρες», Βασίλη Καλαϊτζίδη με τον δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρη Νότα.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα με επίκεντρο τη δυσμενή οικονομική κρίση και εν συνεχεία ο κ.Καλαϊτζίδης παρουσίασε στο δήμαρχο τις θέσεις του συνδυασμού του.

   Από την ωριαία μεταξύ τους συζήτηση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο προβληματισμός και η περισυλλογή για την ανείπωτη τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής.

Αμφότεροι, εξέφρασαν τη βαθιά τους οδύνη  για τις καταστροφές, την  απώλεια περιουσιών και κυρίως για τους ανθρώπους που χάθηκαν.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 18 Νοε. 2017 - 13:03