Στις 5μ.μ. ο αγώνας των Ικάρων με τον Δούκα

Τα «αποκαλυπτήρια» της ανανεωμένης, σε μεγάλο βαθμό, ομάδας των Ικάρων  στο φιλικό με τον Ηρακλή καλλιέργησαν μεγάλες προσδοκίες στους φίλους του μπάσκετ. Η νίκη απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος, αποτέλεσε άλλη μία απόδειξη ότι ο σχεδιασμός της διοίκησης και του προπονητή Στέργιου Ποργιόπουλου  δημιούργησαν ένα νέο δυνατό σύνολο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη Β΄εθνική κατηγορία.

Στο θεσμό του κυπέλλου οι κυανοκίτρινοι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και απαλλαγμένοι από άγχος βγάζουν στο παρκέ τη «δουλειά» που έκαναν στη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ο νοκ άουτ αγώνας με τον Δούκα για το κύπελλο, σήμερα, Σάββατο, στις 5μ.μ., στο δημοτικό αθλητικό κέντρο των Σερρών (κοιλάδα Αγίων Αναργύρων)  είναι ένα πολύ δυνατό τεστ αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία για τους Ικάρους να αποδείξουν ότι φέτος είναι «φτιαγμένοι» για μεγάλα πράγματα.

Απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι διεκδικούσε την άνοδό της στην basket league καλούνται να κάνουν μια μεγάλη υπέρβαση. Στο πλευρό τους θα πρέπει να βρεθεί όλος ο φίλαθλος κόσμος  για να ενισχύσει μια ομάδα που αποτελεί τον καθρέφτη του Σερραϊκού μπάσκετ.

 Υπενθυμίζουμε ότι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες μέλους. Η γενική είσοδος είναι 5€ ευρώ και ελεύθερη σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 16 Σεπ. 2017 - 13:57