Στην πόλη των Σερρών θα φιλοξενηθεί το πανελλήνιο συνέδριο δικηγορικών συλλόγων

Στην πόλη των Σερρών θα φιλοξενηθεί το πανελλήνιο συνέδριο δικηγορικών συλλόγων. Την σχετική απόφαση έλαβε, με μεγάλη πλειοψηφία, η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Η πρόταση είχε υποβληθεί από τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών. Στην πόλη των Σερρών αναμένεται να αφιχθούν περισσότερα από 1.000 άτομα, για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου.

Η ανάληψη της διοργάνωσης αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη διοίκηση και προσωπικά για τον πρόεδρο του Δ.Σ.Σ. κ. Παν. Καρίπογλου. Ο ίδιος σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Μετά από την αξιολόγηση της πρότασής μας, οι Πρόεδροι της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, αποφάσισαν σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία, την διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Δικηγορικών Συλλόγων, το έτος 2018, στην πόλη των Σερρών. 
Το συνέδριο αυτό, που προβλέπεται στον Κώδικα Δικηγόρων και πρέπει να γίνεται ανα τέσσερα χρόνια, θα πραγματοποιηθεί μετά από 20 χρόνια τελικά, καθώς το τελευταίο είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη το 1998. Οι άλλες υποψήφιες πόλεις ήταν οι: Αλεξανδρούπολη, Σπάρτη και Χίος . 
Να σημειωθεί ότι στις Σέρρες για το συνέδριο θα αφιχθούν περισσότερα από 1.000 άτομα και ο αγώνας που χρειάζεται είναι τεράστιος. 
Πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε και σ αυτή την πρόκληση» .

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 03 Απρ. 2018 - 20:55