Σέρρες: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της νέας σειράς του Γ. Καπουτζίδη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

Σήμερα πραγματοποιούνται γυρίσματα σε διάφορα σημεία της πόλης των Σερρών. Παρών σε αυτά είναι και ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος άλλη μία φορά έδειξε την αστείρευτη αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, δίνοντας το όνομά της στη νέα του σειρά, που τιτλοφορείται «Σέρρες».

Τα γυρίσματα στην πόλη των Σερρών θα συνεχισθούν μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Θα ακολουθήσουν γυρίσματα για ένα μήνα στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης γίνεται αποδέκτης της αγάπης του κόσμου καθώς όλοι θέλουν να τον προσεγγίσουν και να του μιλήσουν, δυσκολεύοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την προσπάθειά του να αφοσιωθεί στα γυρίσματα της νέας σειράς.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με την αγάπη που τον περιβάλει ο κόσμος αλλά και με τη βοήθεια που του προσφέρεται από όλους τους φορείς και ιδιαίτερα από το Δήμο Σερρών και τον ίδιο το δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Η νέα σειρά που θα φέρει το όνομα της πόλης των Σερρών αποτελεί και μια πρώτης τάξης τουριστική προβολή και όλοι μας ευχόμαστε να διαπρέψει και να ακολουθήσει και δεύτερο κύκλος!

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 14 Σεπ. 2021 - 18:15