Serexpo: «Η Μουσταρδέλα και η Σοκοκό ταξιδεύουν στον κόσμο με τα παραμύθια»

 Δεν θα μπορούσε να λείπει ο πολιτισμός και το θέατρο από την 5η SEREXPO. Έτσι, το Επιμελητήριο σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών παρουσιάζουν στη μαθητική κοινότητα και σε μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν την SEREXPO το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι «Η Μουσταρδέλα και η Σοκοκό ταξιδεύουν στον κόσμο με τα παραμύθια» με αφήγηση από τις Αστερόπη Χαριτίδου και Βασιλική Δαλίσκα.

    Το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι θα πραγματοποιείται από την Τετάρτη 25 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου & ώρα 10:00, εντός του χώρου διεξαγωγής της 5ης SEREXPO, δηλαδή εντός του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη (Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Σερρών | Απέναντι από το Εθνικό Στάδιο Σερρών) και συγκεκριμένα στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «ΑΘΗΝΑ».

    Τις ημέρες αυτές τα νεραϊδοξωτικά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, η Μουσταρδέλα και η Σοκοκό θα προσγειωθούν με τις μαγικές τους ομπρέλες στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη για να αφηγηθούν στους χιλιάδες μικρούς μαθητές που θα φιλοξενηθούν στην SEREXPO, παραδοσιακά παραμύθια από τους θησαυρούς της παγκόσμιας προφορικής παράδοσης, διαδίδοντας την διαχρονική αξία της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και επίκαιρα πανανθρώπινα ζητήματα όπως το περιβάλλον, η διαφορετικότητα, η ειρήνη, η ανοχή, η συνύπαρξη.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 25 Σεπ. 2019 - 07:45