Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ Αστέρα Καβάλας και Πανσερραϊκός Κρι Κρι

Η πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων του Νομού Σερρών, ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ, δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Αστέρα στην Καβάλα, χάνοντας με σκορ 74-62. Έτσι, η σειρά των play of οδηγείται σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο όμως θα διεξαχθεί στην έδρα της Σερραϊκής ομάδας, η οποία «απολαμβάνει» το σχετικό πλεονέκτημα που πανάξια κατέκτησε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι «κόκκινοι», παρότι εμφανίστηκαν στον αγώνα αδικαιολόγητα νωθροί, ήταν μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης της νίκης, όπως φαίνεται και από το σκορ της τρίτης περιόδου (50-48). Για το τι ακριβώς συνέβη όμως στην αναμέτρηση αυτή, φαίνεται καλύτερα από την ανάλυση του προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Κοκολιού: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0 με την ομάδα του Αστέρα Καβάλας και να  πάρουμε την πρόκριση για τους ημιτελικούς. Αν και «διαβασμένοι» σ’ αυτόν τον αγώνα για τον τρόπο παιχνιδιού της  αντιπάλου ομάδας, τα «φθηνά» λάθη με τις πάσες και τα χαμένα αμυντικά rebound μας οδήγησαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα ντέρμπι με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά  στο σκορ, προσπαθώντας η καθεμία να επιβάλλει τον ρυθμό της. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η έλλειψη συγκέντρωσης στο αμυντικό rebound είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωση των επιθέσεων της αντιπάλου ομάδας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια διαφορά 9 πόντων. Στην επανάληψη καταφέραμε να την καλύψουμε φτάνοντάς την στο καλάθι, αλλά κάποιες βεβιασμένες προσπάθειες στην επίθεση δε μας επέτρεψαν να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Στον επόμενο και τελευταίο αγώνα θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.»   

Δεκάλεπτα: 17-14, 37-28, 50-48, 74-62.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Κοκολιός): Καϊμακάμης, Αποστολίδης 4, Αναστασιάδης 2, Τσιαντής 10(1), Κοπίλης 11 (1), Καμήλαλης 2, Μπουναρτζής 2, Χρυσοστομίδης 14, Πλατνάρης 2, Γρίψιος 15.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 06 Φεβ. 2018 - 18:01