Πρωτοβουλία στήριξης του νοσοκομείου Σερρών από την ομάδα μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Το Ανδρικό Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ ΠανσερραΪκός σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Αναλογιζόμενοι το διαχρονικό μας ρόλο στη Σερραϊκή κοινωνία σε συνδυασμό με το νέο κύμα πανδημίας του ιού Covid-19, το οποίο «δοκιμάζει» σκληρά τις αντοχές του Νοσοκομείου μας και σε συνεργασία με τη Σερραϊκή βιοτεχνία παραγωγής χυμών και μαρμελάδων χωρίς ζάχαρη «Σερραία», σας καλούμε αυτές τις Γιορτές να «προσφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην Υγεία του τόπου μας»!

Σας δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα ξεχωριστά, γευστικά και πρωτότυπα εταιρικά «δώρα» της «Σερραίας» σε ειδική τιμή από εμάς, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά αναλώσιμου υλικού!

Οι μαρμελάδες «Σερραία» είναι 100% φυσικές και χειροποίητες και δεν περιλαμβάνουν καθόλου ζάχαρη! Παρασκευάζονται από φρέσκα και διαλεγμένα φρούτα του τόπου μας καθώς και αγνό ανθόμελο Σερραίων παραγωγών και συνιστούν μια θρεπτική και υγιεινή πρόταση για εμπνευσμένα και χρηστικά εταιρικά ή προσωπικά δώρα!

Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής:

Δύο χειροποίητες μαρμελάδες «Σερραία» σε χάρτινη συσκευασία με διακοσμητική κορδέλα και κεράκι  αξίας 14,00€ + ΦΠΑ (εκδοχή 1)

Μία χειροποίητη μαρμελάδα «Σερραία» σε χάρτινο κουτί με διακοσμητική κορδέλα αξίας 7,00€ + ΦΠΑ (εκδοχή 2)

Για περισσότερες λεπτομέρειες και παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο serraiaproducts@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 697 643 4981, αναφέροντας ότι ενδιαφέρεστε για την προσφορά του Πανσερραϊκού. 

Στηρίζουμε τον τόπο μας! Μένουμε Ενωμένοι! Προσφέρουμε στην Υγεία!

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 01 Δεκ. 2020 - 15:21