Πρώτος «τελικός» των Ικάρων κόντρα στην Χαλκηδόνα με φόντο την άνοδο

Προσκλητήριο προς τους Σερραίους φιλάθλους απευθύνει η διοίκηση των Ικάρων για τον πρώτο από τους έξι «τελικούς» που καλείται να δώσει για να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α2 κατηγορία.

Στον αγώνα της Κυριακής 1ης Απριλίου το συγκρότημα του Στέργιου Ποργιόπουλου θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Σερρών την ομάδα της Χαλκηδόνας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.

Η ομάδα των Ικάρων προχωρά ακάθεκτη, προς την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που αναμένεται δύσκολη και συγκλονιστική. Έχει περάσει μια δύσκολη εβδομάδα, περισυλλογής και ανασυγκρότησης με την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες των Ικάρων, να κάνουν αυτοκριτική και να δείχνουν διάθεση, ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να πάρει όλα τα παιχνίδια, μέχρι τέλους και να προβιβαστεί στην Α2 Εθνική. Ο αγώνας με την Χαλκηδόνα δεν είναι εύκολος, διότι ο αντίπαλος παλεύει για την παραμονή του. Η «κυανοκίτρινη» παρέα όμως, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δείχνει ψυχολογικά αποφασισμένη, να ξεκινήσει το νικηφόρο σερί της,  από τον αγώνα της Κυριακής.

Σε ανακοίνωση των Ικάρων αναφέρονται τα εξής:

«Όλοι μαζί ενωμένοι θα έχουμε την ευκαιρία από τις κερκίδες του ΔΑΚ Σερρών να απολαύσουμε ένα μπασκετικό και ψυχαγωγικό «κυανοκίτρινο» απόγευμα. Στηρίξτε τις προσπάθειες μας, να δώσουμε συνέχεια, στο μπασκετικό όνειρο της πόλης μας.  Οι αγώνες των Ικάρων στο ΔΑΚ Σερρών αποτελούν ψυχαγωγία και διασκέδαση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Γονείς, παιδιά και αθλητές, σας περιμένουμε όλους στην «κυανοκίτρινη γιορτή», για να απολαύσουμε παρέα, μπασκετικό θέαμα, να αθληθούμε και να πάρουμε πλούσια δώρα!».

* Υπενθυμίζουμε ότι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ΙΣΧΥΟΥΝ οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέων. Η γενική είσοδος είναι 5€ ευρώ, ενώ διατίθενται και αθλητικά – φοιτητικά εισιτήρια των 2€ ευρώ καθώς και ελεύθερη είσοδος, σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.

Οι Ίκαροι στο Αριστοτέλειο

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, συνεχίζει την διάθεση εισιτήριων, για τους εντός έδρας αγώνες των Ικάρων, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Αντιπροσωπεία παικτών επισκέφτηκε το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο, Σερρών, διαθέτοντας στους μαθητές, περισσότερα από 200 εισιτήρια, για τον αγώνα με την Χαλκηδόνα, στο ΔΑΚ Σερρών, την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 17:00.

Στόχος μας είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η καθιέρωση της αθλητικής συνείδησης στη νέα γενιά φιλάθλων, που εκπαιδεύεται μέσα από τα Ελληνικά σχολεία. Η ομάδα μας, πιστεύει στην επόμενη φουρνιά Σερραίων φιλάθλων που αγαπούν το μπάσκετ, εμπιστεύεται Σερραίους αθλητές για να αγωνίζονται με την φανέλα των Ικάρων και το μείγμα αυτό σε παρκέ και κερκίδα, μπορεί να αποφέρει σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον!

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 31 Μαρ. 2018 - 09:16