Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Εγνατία Οδό, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Ειδικότερα, από πρωινές ώρες αύριο (11 Ιανουαρίου 2018) Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την κίνηση των υπερμεγεθών φορτηγών που εκτελούν τη μεταφορά των φορτίων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια και συγκεκριμένα θα ισχύσει:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κλειδίου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου, στην κατεύθυνση προς Βέροια, κατά τη διάρκεια της οποίας η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο οδικό τμήμα Χαλκηδόνα - Αλεξάνδρεια.
  • Στη συνέχεια, διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας, στην κατεύθυνση προς Βέροια, κατά τη διάρκεια της οποίας η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο οδικό τμήμα Αλεξάνδρεια - Βέροια.
  • Τέλος, διακοπή της κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου, στην κατεύθυνση προς Βέροια και η κίνηση των επιβατικών οχημάτων θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό, στο οδικό τμήμα Βέροια - Πολύμυλος, ενώ τα οχήματα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, θα εκτρέπονται μέσω της Επαρχιακής Οδού Βέροιας - Σ.Σ. Νάουσας.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
  • σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 11 Ιαν. 2018 - 10:31