Προσκλητήριο των Ικάρων προς τους φιλάθλους να γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Δούκα για το κύπελλο

Προσκλητήριο συμπαράστασης στους Ικάρους, απευθύνει η διοίκηση της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 5μ.μ., με τον ΑΣΕ Δούκα, για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Σερρών και οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου θα βρεθούν αντιμέτωποι με ομάδα της Α2 κατηγορίας, η οποία πέρυσι «πάλεψε» για την άνοδό της στην Α1.

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους φίλους του μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 16/09/2017 στις 17:00, με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα, στο πλαίσιο της Α΄ φάσης για την 2η αγωνιστική ημέρα, του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Σερραϊκή ομάδα, προκρίθηκε την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης του κυπέλλου, κερδίζοντας εκτός έδρας τους Τιτάνες Παλαμά στην περιοχή της Καρδίτσας με σκορ 90-81. Πλέον, αντιμετωπίζει έναν δυσκολότερο αντίπαλο επιπέδου Α2, με ιστορία στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα και του μπάσκετ ειδικότερα, όπου πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Basket League, ενώ διαθέτει και ισχυρές ακαδημίες ταλέντων, με επιτυχίες, αφού πέρυσι το εφηβικό τμήμα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στην Κατερίνη και το παιδικό τμήμα κατετάγει τρίτο, στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, στην τελική φάση στο Μεσολόγγι.

Η αγαπημένη μας ομάδα έχει την ευκαιρία να ζήσει μαζί με όλους τους Σερραίους που αγαπούν την καλαθοσφαίριση, στιγμές του πρόσφατου επιτυχημένου παρελθόντος, με απογεύματα κυπέλλου όπως εκείνα, κόντρα στον Άρη, τον Ίκαρο Καλλιθέας, τον ΚΑΟ Δράμας, τα Τρίκαλα, την ΑΕ Ψυχικού και φυσικά την πολλή μεγάλη επιτυχία και πρόκριση επί του Κολοσσού Ρόδου, του νυν προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι αγώνες των Ικάρων στο ΔΑΚ Σερρών αποτελούν ψυχαγωγία και διασκέδαση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Γονείς, παιδιά και αθλητές, σας περιμένουμε όλους στην «κυανοκίτρινη γιορτή», για να απολαύσουμε παρέα, μπασκετικό θέαμα, να αθληθούμε και να πάρουμε πλούσια δώρα!

* Υπενθυμίζουμε ότι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες μέλους. Η γενική είσοδος είναι 5€ ευρώ και ελεύθερη σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 14 Σεπ. 2017 - 12:33