Προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας παρακολουθώντας το #JobDay Σέρρες

Το  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Skywalker.gr, διοργανώνουν το #JobDay Σέρρες, μία ημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων με θέμα την προσαρμογή των εργαζομένων στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999 και παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου την  Τετάρτη 30 Μαΐου στις 10:00 με 16:00.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και να βρουν τρόπους προσαρμογής στα σημερινά δεδομένα.

Οι θεματικές της ημερίδας είναι η γνωριμία με τις δεξιότητες που χρειάζονται στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον, οι σύγχρονες τεχνικές αναζήτησης εργασίας και το χτίσιμο του personal branding μας στην αγορά εργασίας, ενώ θα δοθεί και η οπτική των επιχειρήσεων επί των παραπάνω θεμάτων. Οι εισηγήσεις διεξάγονται από την εξειδικευμένη ομάδα Περιφερειακής Δράσης του Skywalker.gr.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μετά από προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο jobdays.gr και να προσέλθουν στην εκδήλωση με το barcode που θα τους αποσταλεί στο email τους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του #JobDay Σέρρες και δηλώστε συμμετοχή στο jobdays.gr.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 18 Μάιος. 2018 - 11:49