Ποιοι εκλέχθηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών

Μεγαλύτερο ποσοστό από την προηγούμενο εκλογική αναμέτρηση συγκέντρωσε ο συνδυασμός του προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστου Μέγκλα. Ο συνδυασμός «Ανάπτυξη Ν. Σερρών» αύξησε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες την εκλογική του δύναμη, φθάνοντας το 62,01%, έναντι του 59% που έλαβε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2011.

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού «Ανάπτυξη Ν. Σερρών» αναφέρονται τα εξής:

«Το νικητήριο ποσοστό της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ, σε συνδυασμό με την αυξημένη προσέλευση ψηφοφόρων έναντι του ποσοστού συμμετοχής στις προηγούμενες εκλογές του 2011, επιβραβεύουν την άοκνη και εργώδη προσπάθεια της 6ετούς διοικήσεως του Χρήστου Μέγκλα, ενώ ταυτόχρονα δίνουν σαφή εντολή για σταθερότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρότυπο επιμελητηριακό έργο που με σοβαρότητα και ευθύνη εξελίχθηκε την περίοδο 2011-2017.

 Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Πανσερραϊκής Επιμελητηριακής Κίνησης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν. ΣΕΡΡΩΝ», ευχαριστώντας την επιχειρηματική κοινότητα του Νομού για τη συμμετοχή και στήριξη του στον Επιμελητηριακό Θεσμό όσο και για την ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Συνδυασμό όπου ηγείτο, καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκομένους στην εκλογική διαδικασία, δήλωσε ότι το μήνυμα των Εκλογών του Επιμελητηρίου Σερρών είναι  εντελώς ξεκάθαρο. «Ο κόσμος της αγοράς και του επιχειρείν χρειάζεται σταθερότητα, και υγιείς δυνάμεις που με σκληρή δουλειά και ευθύνη μπορούν να διεκδικήσουν συνθήκες ευνοϊκές για την λειτουργία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Π.Ε. Σερρών» τόνισε ο κος Χ. Μέγκλας.

Ο πρόεδρος ΕΒΕΣ επισήμανε ότι «πρέπει να ενθαρρύνουμε και να βοηθήσουμε την ατομική πρωτοβουλία, να δημιουργήσουμε, στο πλαίσιο μιας συνεκτικής πολιτικής, ένα πιο φιλικό προς την επιχειρηματικότητα περιβάλλον, που θα απελευθερώσεις τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, ώστε να έρθει ξανά ο Νομός μας και το ανταγωνιστικό πολυθεματικό προϊόν του στο επίκεντρο.»

Η κατανομή των εδρών

Οι προσωρινές έδρες για τους δύο συνδυασμούς κατανέμονται ως εξής:

Οι έδρες για την Ανεξάρτητη Πανσερραϊκή Επιμελητηριακή Κίνηση «ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ν. ΣΕΡΡΩΝ», με επικεφαλής τον Χρήστο Μέγκλα, ανέρχονται συνολικά σε δεκατρείς (13) και κατανέμονται ως εξής:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:  4 ΕΔΡΕΣ

  1. Τενεκετζής Θωμας του Γεωργίου
  2. Παπουτσής Ιωάννης του Νικόλαου
  3. Ταϊρης Γεώργιος του Νικόλαου
  4. Γούνας Γεώργιος του Στεργιου

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ: 3 ΕΔΡΕΣ

  1. Μέγκλας Χρήστος του Βασιλείου, Επικεφαλής του Συνδυασμού
  2. Παπαπαναγιώτου Κωνσταντίνος του Γεωργίου
  3. Τριαντάφυλλου Διονύσιος του Νικόλαου

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: 6 ΕΔΡΕΣ

  1. Μαλλιαράς Αθανάσιος του Γρηγορίου
  2. Γιαννάκης Δημήτριος του Αναστασίου
  3. Τρούπης Χρήστος του Στεργίου
  4. Τσιαπάρα Ελένη του Ευλαμπίου
  5. Μήχος Γεώργιος του Πασχάλη
  6. Μαντζαρούδης Βασίλειος του Δημητρίου

Οι έδρες για τον Συνδυασμό «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» ανέρχονται συνολικά σε οκτώ (8) και κατανέμονται ως εξής ανά Εκλογικό Μέτρο :

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:  3 ΕΔΡΕΣ

  1. Παυλάκη Διαλεχτή του Νικολάου
  2. Μιχτσόγλου Μαρία του Δημητρίου
  3. ΓκοβράνουΦιλίτσα του Γεωργίου

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ: 2 ΕΔΡΕΣ

  1. Καλαϊτζίδης Βασίλειος του Δημητρίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού
  2. Μαρίνος Σταύρος του Γεωργίου

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: 3 ΕΔΡΕΣ

  1. Κοτσαμπάς Σωτήριος (Σώτος) του Ιωάννη
  2. Δαρνάκα Αργυρή (Αργυρώ) του Βασιλείου
  3. Πιένκος – Ματάκου Εύα του Μιετσισλάβ
Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 05 Δεκ. 2017 - 19:12