Περιπετειώδης σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών μετά από καταδίωξη

Φωτογραφία αρχείου

Ένα άτομο συνελήφθη, σήμερα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών μετά από καταδίωξη στην περιοχή του Σοχού. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Ρεντίνας.

Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθειά του να διαφύγει καθώς καταδιώκονταν από περιπολικά της αστυνομίας.

Στο κόμβο του Σοχού το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ο αλλοδαπός οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη σε κοντινό σημείο, προβάλλοντας, ωστόσο, σθεναρή αντίσταση.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 5 αλλοδαποί από τους οποίους οι 4 βρισκόταν στο πορτ μπαγκάζ, ενώ στερούνταν εγγράφων που να νομιμοποιούν την είσοδό και παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επίσης, βραδινές ώρες της Παρασκευής, σε δασικό δρόμο στην περιοχή του Χορτιάτη, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετέφερε παράνομα 4 αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής. Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς με το εν λόγω όχημα μετέφερε οκτώ 8 ακόμη αλλοδαπούς.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 26 Σεπ. 2020 - 13:07