Πέντε συλλήψεις για λαθρεμπόριο στον Προμαχώνα

Πέντε άτομα συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα, στον Προμαχώνα, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου. 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

• Ένας 69χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 16 φιάλες με συνολικά 28 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

• Ένας 53χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 11 δοχεία με συνολικά 24 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

• Ένας 47χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 32 φιάλες με συνολικά 22,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

• Μία 37χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να κατέχει 70 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

• Ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του, 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

www.eproodos.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 14 Νοε. 2017 - 13:38