Παιδικό: Οι Ίκαροι επικράτησαν του Πανσερραϊκού

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, της κατηγορίας Παίδων, τα «λιονταράκια» γνώρισαν την ήττα από την ομάδα των Ικάρων, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, με σκορ 79-41.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν νευρικό και για τις δύο ομάδες με χαμένα εκατέρωθεν layup και ελεύθερες βολές. Η έλλειψη συγκέντρωσης και  καθαρού μυαλού σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, έβαλαν από νωρίς σε θέση «οδηγού» την ομάδα των Ικάρων. Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με τις απουσίες δύο βασικών παικτών του Πανσερραϊκού  έγειραν την «πλάστιγγα» από νωρίς υπέρ των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους και να δοκιμάζουν πρόσωπα και πράγματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα θετικά της αναμέτρησης, η παρουσία του κόσμου που για ακόμα ένα παιχνίδι βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στα αρνητικά οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο Δ.Α.Κ. της Κοιλάδας κάτι που σχολίασαν και οι προπονητές των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Επόμενη αγωνιστική για τα «λιονταράκια» στις 13/01/2018, στις 15:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας με αντίπαλο την ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου. 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 10 Ιαν. 2018 - 15:50