Οι προδότες έχουν πάντα κακό τέλος

Υφαίνονται από την προδοσία και το θάνατο γεγονότα τοπικά και χρονικά ασύνδετα.
Η δολοφονία του διπλού Ρώσου πράκτορα, γέννησε τη δήλωση του original Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν «Οι προδότες έχουν πάντα κακό τέλος». Δεν κομίζει «Γλαύκα εις Αθήνας» ο Ρώσος Πρόεδρος, καθώς παγκοίνως είναι γνωστό ότι, τελικά, οι προδότες εκτελούνται!
Ο Νίκος Βούτσης εφρύαξε με τους Έλληνες της διασποράς, γιατί εγκαλούν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για εσχάτη προδοσία «και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει… σύνθετη ονομασία» για τα Σκόπια.
Οι ομογενείς, κατά τον εφησυχασμένο Ν. Βούτση έχουν «ξεφύγει»! Γιατί; Ξέχασε ο κ. Πρόεδρος της Βουλής ότι οι  σημερινοί κυβερνόντες, μόλις χθες, ως ανομοιογενές άθροισμα τάσεων, ανατάσεων και συνιστωσών ζητούσαν με ουρλιαχτά στις πλατείες την κρεμάλα των «γερμανοτσολιάδων»; Ηθελημένα δεν θυμάται ότι έξω από τη Βουλή, που ως «μπουρδέλο» οι συνοδοιπόροι του ζητούσαν να καεί, αυτός δεν ήταν διατεθειμένος να ρίξει ούτε ένα μαστραπά νερό για να σβήσει τη φωτιά; Έσπειρες ανέμους κ. Πρόεδρε, αναμενόμενο πως θα θερίσεις θύελλες!
Ο κινηματικός παροξυσμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κοπάσει, όπως τελειωμό δεν έχουν οι γκάφες του Αλέξη Τσίπρα με το αναίτιο χαμόγελο και τα σαχλά αστειάκια, με τελευταίο το ότι βάφτισε τα Σκόπια και, ενώ διαπραγματεύεται(!)  «Gorna Makedonija»
Ως κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βολοδέρνουν ανάμεσα σε ό,τι νομίζουν πως είναι και, σε ό,τι πιο σάπιο εκπροσωπούν. Παίρνουν αποφάσεις ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα, κόβουν συντάξεις και υπερφορολογούν, με τη δικαιολογία Τσακαλώτου, πως δεν είναι στη λογική της βαλσαμωμένης ιδεοληψίας των μεν, και στο «ψέκασμα» των δε, ενώ παράλληλα διευκολύνουν με την «πολιτική» τους επιχειρηματικά συμφέροντα, που υποτίθεται ότι στον πυρήνα της κινηματικής λογικής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταδικαστέα.
Αυτή η «γελοία συμμορία», κατά τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δεν φταίει ποτέ. Τα ονόματά τους σε καταγγελίες γράφονται με τα αρχικά, ενώ ξεδιάντροπα υποστηρίζουν πως έχουν το «ηθικό πλεονέκτημα» να τις αμφισβητούν, διαλαλώντας πως όλοι οι κομματικοί τους αντίπαλοι πρέπει να «πληρώσουν» και μόνο ετούτοι με φωτογραφικές νομοθετικές ρυθμίσεις, να πληρώνονται από το Δημόσιο!
Ως κυβέρνηση, αυτοί που υπόσχονταν ότι θα είναι η κάθε λέξη του Συντάγματος, ειδικευμένοι πια στις πολιτικές επικύψεις και κωλοτούμπες, ενστερνίστηκαν κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, τη λασπολογία και το κυνήγι μαγισσών εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, οδηγώντας την πολιτική ζωή της χώρας στο βόθρο της τσογλανοποίησης, κατά τον επιτυχή χαρακτηρισμό του Ευάγγ. Βενιζέλου.
Σύνθημά τους τώρα, είναι το αυθαίρετο: «εσύ τα έφαγες! Απόδειξε πως είσαι αθώος!», πετυχαίνοντας κατά τη νοσηρή μικροπολιτική τους σκέψη και τη σπίλωση (εσύ τα έφαγες) και την επιμήκυνση του νοσηρού πολιτικού κλίματος, όσο διαρκεί η διερεύνηση του «σκανδάλου» απόδειξης της αθωότητας.
Σήμερα, ο Ν. Βούτσης, για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει το μεγάλο νομοθέτη και το σπουδαίο ανακαινιστή, αφού ως αριστερός δεν είναι «γραφειοκράτης!» Μα, και για να μη τρίζουν τα κόκαλα του μεγάλου Κ.Καστοριάδη, αν κάτι πρώτα, κύρια και πάνω απ’ όλα παράγει ο κουμμουνισμός ως καθεστώς κ. Πρόεδρε είναι η γραφειοκρατία! Ενώ την ισότητα, που ως ιδεολογία ευαγγελίζεται, ο Παράδεισος δεν την έχει ανάγκη και η κόλαση την έκανε από καιρό πράξη!
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει ο κ. Πρόεδρος της Βουλής στη λέξη προδοσία και φρυάται; Δεν είναι προδοσία ούτε και του βαθύτερου πυρήνα της ιδεοληψίας του, η εσχάτη προδοσία της θέλησης του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα; Δεν είναι προδοσία, όχι μόνο της εμπιστοσύνης των Ελλήνων αλλά τουλάχιστον των «αρχών» του, η ψήφιση του αυτόματου κόφτη σε συντάξεις και μισθούς, καθώς και το αριστερό μνημόνιο; Δεν είναι προδοσία του μέλλοντος των νέων γενεών των Ελλήνων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας;
Πως πρέπει να χαρακτηρισθεί η κυοφορούμενη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων, αν όχι εσχάτη προδοσία;
Όλα αυτά τώρα κ. Πρόεδρε που διαφεντεύετε το γκουβέρνο, είναι ανακαίνιση και όχι προδοσία αρχών και θεμελιωδών πιστεύω των Ελλήνων;
Και σε τελευταία ανάλυση Νίκο Βούτση, η προδοσία δεν πρέπει να λαμβάνει δίκαιη μισθαποδοσία;  
Και, τέλος, για να μην μπερδευτεί ο πρώην υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης που, την απομάκρυνσή του από την Κυβέρνηση ονόμασε «επιλογή του πρωθυπουργού που υπαγόρευσε δημοσίως ο Αρχιεπίσκοπος», αν στο μέλλον αναιρέσει την απόφασή του να μη ζητά «πογκρόμ κατά της Εκκλησίας», με αφορμή την κρίση τού ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας τού νόμου του, περί αποχριστιανοποίησης των ελληνοπαίδων, ας γνωρίζει ότι τους Έλληνες Αρχιερείς,  οι εχθροί του Έθνους και της Ορθοδοξίας κατά παράδοση τους κρεμούν στην Ωραία Πύλη της Εκκλησίας, ενώ ο Αρχιστράτηγος του αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που ορκίστηκε στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος, πριν πιάσει το καριοφίλι της λευτεριάς, τους προσκυνημένους νενέκους με «φωτιά και τζεκούρι» στόλιζε στο κέντρο του χωριού.   

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 27 Μαρ. 2018 - 09:50