Οι μαθητές των Σερρών νοιάζονται και δρουν δημιουργώντας ζωγραφιά 70 μέτρων

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, διοργανώνει μαθητική δράση  με τίτλο: «Εβδομάδα εθελοντισμού, οι μικροί εθελοντές ενημερώνουν», η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών και με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ..

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω», στο οποίο συμμετέχουν 7 σχολικές μονάδες ευθύνης μας (Πειραματικό Δημ. Σχολείο Σερρών, 12ο Δημ. Σχολείο Σερρών, Νηπιαγωγείο Παραλιμνίου, 2ο Νηπιαγωγείο Σερρών, 7ο Νηπιαγωγείο Σερρών, 10ο Νηπιαγωγείο Σερρών και 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών). Τριακόσιοι μαθητές των παραπάνω σχολείων θα συγκεντρωθούν στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και θα ζωγραφίζουν τη μεγαλύτερη ζωγραφιά του Νοιάζομαι και Δρω (70 μέτρων). Ακόμη θα τραγουδήσουν, θα φτιάξουν την αλυσίδα των εθελοντών και θα ενημερώσουν τους περαστικούς και τις επιχειρήσεις για το πρόγραμμα. Στη δράση θα συμμετέχουν επίσης εθελοντικοί φορείς του τόπου μας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Μαρτίου (10.00 - 12.00 το πρωί) στον πεζόδρομο Κωνσταντίνου Καραμανλή (από το ύψος της Πλατείας Κρονίου ως το Δημαρχείο).

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 13 Μαρ. 2018 - 11:57