Οι Ίκαροι θέλουν να καταστήσουν την ήττα στα Πεύκα μία κακή «ανάμνηση»

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους φίλους του μπάσκετ, στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 17:00, με αντίπαλο το Ερμή Λαγκαδά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, στον 2ο όμιλο.

Η ομάδα  μετά το άτυχο αποτέλεσμα στην έδρα των Πεύκων, προετοιμάστηκε σκληρά όλη την εβδομάδα, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στον δύσκολο αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο θετικός απολογισμός στο ranking με 3-1, δίνει καλή ψυχολογία στους παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου, που έχουν πεισμώσει και θέλουν να διευρύνουν το εντός έδρας σερί των «κυανοκίτρινων», επιβάλλοντας το δικό τους παιχνίδι στο ΔΑΚ Σερρών. Τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ξεπεράστηκαν και άπαντες θα δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» του Λαγκαδά. 

Ο Ερμής Λαγκαδά είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ‘’Die hard’’ ομάδας στην Βόρεια Ελλάδα αφού σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται καταφέρνει να ανταπεξέρχεται χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με υπομονή, σκληρή δουλειά και ματιές στο μέλλον. Έτσι και φέτος στην Β΄ Εθνική τα ντέρμπι με τους Ικάρους έχουν την δική τους γοητεία. Μέχρι στιγμής η πορεία του Ερμή έχει θετικό πρόσημο με 3 νίκες απέναντι σε Αγρίνιο, Πεύκα και Γέφυρα και μόλις μια ήττα από το κολέγιο Ανατόλια. Οι «πράσινοι» έρχονται στις Σέρρες για επίσημο αγώνα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Ικάρους μετά από τέσσερις αγωνιστικές σεζόν, ύστερα από τη νίκη τους το 2014 που τους κράτησε στην Α2 κατηγορία τότε, σε αντίθεση με τους «κυανοκίτρινους». Βέβαια το τωρινό ραντεβού και για τις δυο ομάδες θα γίνει στην Β΄ Εθνική. Μια απουσία αυτή του τραυματία Αμπατζα και φυσικά επιστροφή για ένα Ικαρόπουλο στο ΔΑΚ Σερρών τον Βαγγέλη Δημητρακά.

Το προπονητικό δίδυμο του Λαγκαδά αποτελούν οι Δημητρης Τσουρμας και Μιχαλης Καπλανιδης, ενώ το το ρόστερ, απαρτίζουν οι: Μάρουσιτς, Μήνου, Καικλής, Παρίτσης, Ελευθεριάδης, Αβοκάτος, Μέλλιος, Πυλκούδης, Αμπατζάς, Γιώργος Τοπουζίδης, Δημητρακάς, Κοτσάνος, Γκαμούρας, Νότης Χριστοδούλου.

* Υπενθυμίζουμε ότι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ΙΣΧΥΟΥΝ οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέων. Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ διατίθενται και αθλητικά – φοιτητικά εισιτήρια των 2 ευρώ καθώς και ελεύθερη είσοδος, σε ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας) και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 03 Νοε. 2017 - 18:18