Οι διεθνείς «ήρωες» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Μια κυβέρνηση, που στήριξε την πολιτική της σε αυταπάτες και, από το «Go back» κυρία Μέρκελ κατέληξε στο «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ενισχύσουμε τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ»!
Μια κυβέρνηση που, έχει κάνει κανόνα της τις παθογένειες του παρελθόντος, που λέγεται ότι στήνει τη δική της διαπλοκή με ερμίνες Ρωσίας που, η πελατειακή της λογική γεμίζει με μετακλητούς υπαλλήλους το Δημόσιο, που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποθετήριο ψυχών από την Ανατολή!
Μια κυβέρνηση, που αντιμετωπίζει τη διαφθορά κάνοντας μικροπολιτική, που πολιτικοποιεί την ηθική ρωτώντας αν θα παραιτηθούν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, που δεν έχουν καταδικαστεί, που διακηρύσσει ότι «Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρά ευρωπαϊκά σύνορα», τα οποία όμως δεν είδε ο πρωθυπουργός στο Αιγαίο.
Μια κυβέρνηση, που παλινδρομεί ανάμεσα στη λασπολογία και στην σκανδαλολογία, που λειτουργεί άριστα σε συνθήκες αντάρας με το καύσιμο «Super 100 RON Κουβέλη» και φιλοσοφεί στο νόημα του άδειου.
Μια κυβέρνηση, που περηφανεύεται πως είναι «αυτή που θα δημιουργήσει μια φωτεινότερη μέρα» στην Ελλάδα αλλάζοντάς της τα φώτα, την ώρα που ο άθεος υπουργός της Κοτζιάς τραγουδά: «Είμαστε όλοι μέρος της τεράστιας οικογένειας του Θεού»!
Μια κυβέρνηση, που ομολογεί με τον ενδυματολογικά και ιδεολογικά  τσαλακωμένο Τσακαλώτο πως, στάθηκε ανίκανη να πιάσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή, για να μην μείνει αλάδωτο το έντερο του εργάτη της πρώτη φορά Αριστεράς, διόρισε νόμιμα και ηθικά, την ώρα  που άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα και αυτοκτονούν για χρέη, το «δικό» της παιδί, τον Λάκη με το Βουλκανιζατέρ…
Είναι μια «δίκαια κυβέρνηση και μας αξίζει»! Διότι, κατά το ψαλτικό: «Ούτος ο λαός, ούτοι και οι άρχοντες»!
Βεβαίως και, όταν διατείνεσαι πως είσαι φορέας του «καινούργιου», είναι μείζον ηθικό και πολιτικό πρόβλημα ο διορισμός του Λάκη με το Βουλκανιζατέρ, σε ρόλο αντιπροέδρου Νοσοκομείου, ακριβώς και διότι επαναλαμβάνει κατακριτέες πρακτικές του παρελθόντος!
Πάντως, αν ο Λάκης πιστέψει ότι, με την ίδια ευκολία που άλλαζε βαλβίδες στα ελαστικά, μπορεί να αλλάξει και βαλβίδα στην καρδιά ενός ασθενούς, θα γίνει μεγάλος χαβάς στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.
Κατά τα άλλα, οι «διορισμοί» είναι «δίκαιοι και γίνονται πράξη» από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τουλάχιστον στους στενούς  συγγενείς του πρωθυπουργού και των υπουργών του, που  γίνονται «κομμάτια» για να μπορέσουν να «υπηρετήσουν» σε όσο γίνεται περισσότερες θέσεις του Δημόσιου, όχι για τα λεφτά, μα για να στηρίξουν με τις μοναδικές τους γνώσεις, το έργο της κυβέρνησης!
Τέλος και, «πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις…» …
Γράφαμε στην εφ. Η ΠΡΟΟΔΟΣ στις 28 Φεβρουαρίου 2018  ότι το λάθος του πρόεδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το μεγάλο του λάθος, που μαρτυρά άγνοια της Ιστορίας, βρίσκεται στην δήλωσή του προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα˙ «Σε μια Δημοκρατία « είπε ο Κ. Μητσοτάκης» δεν μπορείτε να ΄΄τελειώσετε΄΄ τους πολιτικούς σας αντιπάλους όσο και να το προσπαθείτε»!
Επισημαίναμε πως, από την ώρα που ο Α.Π., γνωστός και ως «πολιτικός απατεώνας», «τελείωσε» πολιτικά, όχι όποιον κι’ όποιον αλλά τον μέγιστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, προτάσεις τέτοιου τύπου, δεν μπορούν να ισχύσουν εκτός και εάν σταλούν στη φυλακή και όχι στο σπίτι, οι «πολιτικοί απατεώνες».
Λοιπόν, προλαμβάνοντας τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως, η «τραγωδία της ελληνικής κρίσης πρέπει να κλείσει με την απόδοση των όποιων ευθυνών, γιατί δεν γίνεται απλώς να πάμε παρακάτω με την ψευδαίσθηση ότι θα ξεχαστεί έτσι απλά».
Το πώς θα αποδοθούν κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, οι ευθύνες, κυρίως για όσους σε συνθήκες κρίσης απέλυαν δημόσιους υπάλληλους, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, όταν υπάρχουν οι διεθνείς ήρωες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι προστατευμένοι με κουκούλα μάρτυρες.   

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 07 Μαρ. 2018 - 11:52