Ο «πρωταθλητής» των αθλητικών μεταδόσεων Β. Σκουντής παρουσίασε στις Σέρρες το βιβλίο του

Το «μπασκετικό» θέαμα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και την 3η μέρα του 2nd Young Talents Tournament. Τα «ταλέντα του αύριο» ξεδίπλωσαν για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες τους στα παρκέ μοιράζοντας χαμόγελα ικανοποίησης με τα κατορθώματά τους.

 Η δράση άρχισε από νωρίς το πρωί με την Μικτή ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τον Κολοσσό Ρόδου να αναμετρώνται στο Κλειστό της Κοιλάδας για το πρώτο ματς της ημέρας το οποίο βρήκε νικητές τους πρώτους με 62-50. Ακολούθησε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών με την Αχαϊκή ομάδα να διευρύνει το αήττητο της στο Τουρνουά κερδίζοντας τον δικέφαλο με 54-68.

Στους απογευματινούς αγώνες ο Κολοσσός επιβλήθηκε του Άρη με 33-58, εύκολο έργο για την Μικτή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που στον δεύτερο αγώνα της πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου με 89-40. Χορταστικό θέαμα στην αναμέτρηση της ΧΑΝΘ με τον Προμηθέα Πατρών, τελικό αποτέλεσμα 51-73. Αμφίρροπο ματς που καθήλωσε την εξέδρα ήταν αυτό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, οι Θεσσαλονικείς έβαλαν δύσκολα στους «Πράσινους» οι οποίοι επιδεικνύοντας σοβαρότητα επιβλήθηκαν με 61-66. Η μέρα έκλεισε με τον διοργανωτή Ορφέα Ν. Σκοπού να ηττάται μπροστά στο κοινό του από τον πιο έμπειρο Πανιώνιο με 33-57.

Στα πλαίσια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια Πρωταθλητές» του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή. Η εκδήλωση έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort παρουσία αρκετών σημαντικών προσωπικοτήτων του Σερραϊκού και όχι μόνο αθλητισμού. Ομιλητές πλην του συγγραφέα ήταν ο Δήμαρχος Εμμ. Παππά κ. Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Ν. Σκοπού κ. Χρήστος Γκαβανόζης, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ορφέα κ. Γιώργος Καραγκουτης και οι επίσης παλαίμαχοι διεθνείς μπασκετμπολίστες κ. Νίκος Σταυρόπουλος, Βασίλης Παραμανίδης, Γιώργος Μακαράς και Γιώργος Καλαϊτζής.

 Μετά την βιβλιοπαρουσίαση ο κ. Σκουντής παραβρέθηκε στο Κλειστό του Ν. Σκοπού για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Τουρνουά και να καλύψει εκ μερους της CosmoteTV το τουρνουά εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστιες αλλά και την ικανοποίηση του για την διοργάνωση.

 Δείτε το φωτορεπορταζ της αναμέτρησης Ορφέας Ν. Σκοπού-Πανιώνιος

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την βιβλιοπαρουσίαση "Είμαστε πια Πρωταθλητές" 

 Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε τον λογαριαμό του Ορφέα Νέου Σκοπού στο Instagram

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 13 Απρ. 2018 - 08:19