Ο προπονητής του Ολυμπιονίκη Σπ. Γιαννιώτη αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Ο κ. Νίκος Γέμελος προπονητής του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ρίο Σπύρου Γιαννιώτη αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στο τμήμα Κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός. Επικεφαλής των προπονητών της ομάδας τίθεται ο κ. Στέργιος Συλαίος. Σε σχετική ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός αναφέρονται τα εξής:

«Ο  Μ.Γ.Σ.  Πανσερραϊκός με μεγάλη χαρά σας ενημερώνει ότι την νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής του τμήματος κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκούο κ. Νίκος Γέμελος, ο προπονητής του κορυφαίου  Έλληνα αθλητή και  ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ρίο Σπύρου Γιαννιώτη

Μαζί του θα είναι και ο κ. Στέργιος Συλαίος που αναλαμβάνει επικεφαλής των προπονητών του Πανσερραϊκού, δημιουργώντας  τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση της κολύμβησης, αλλά και την ανάδειξη ακόμη μεγαλύτερων και νέων κολυμβητών στο Νομό Σερρών.

Ο Στέργιος Συλαίος είναι ο προπονητής που αναδεικνύει εδώ και δύο δεκαετίες πρωταθλητές στην κολύμβηση και συνεργάστηκε επτά  χρόνια με Ολυμπιακό, Γλυφάδα και Αιγάλεω.

Ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού κΖήσης Γκράτζιος, μετά τη  μεταγραφή του Οδυσσέα Μελαδίνη στο σύλλογο μας, αθλητή που μας εκπροσώπησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, ανακοίνωσε  τη συνεργασία τουμε δύο προπονητές που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική κολύμβηση». 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 18 Αυγ. 2016 - 14:33