Ο κ. Βασίλης Καλαϊτζίδης καλεί σε δημόσιο διάλογο τον κ. Χρ. Μέγκλα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σέρρες», κ. Βασίλης Καλαϊτζίδης ενόψει των επικείμεων Επιμελητηριακών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου καλεί σε δημόσιο διάλογο (debate) τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξη Ν. Σερρών», κ. Χρήστο Μέγκλα:

«Σε λίγες ημέρες, οι συντοπίτες μας, επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Ν. Σερρών θα κληθούν να επιλέξουν την επόμενη επιμελητηριακή διοίκηση για τα επόμενα χρόνια.  Έχω τη γνώμη ότι είναι σημαντικό οι εκλογείς να φτάσουν στην κάλπη έχοντας την πλέον ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν τη σωστή επιλογή.
  Θεωρώ ότι το στόχο αυτό θα εξυπηρετούσε σημαντικά μια δημόσια συζήτηση, ένας δημόσιος διάλογος (debate) μεταξύ εμού και του επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξη Ν. Σερρών». Έχω την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο θα δώσει την ευκαιρία στους Σερραίους επαγγελματίες  και επιχειρηματίες αλλά και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ (τόσο των Σερρών όσο και ολόκληρου του τηλεοπτικού οικοπέδου της Digea) να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις για όλα τα θέματα που ήδη μας απασχολούν προεκλογικά.
Καλώ λοιπόν τον επικεφαλής της άλλης παράταξης και απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών να προχωρήσουμε στη διαδικασία αυτή σε χρόνο, τόπο και με όρους που θα συναποφασίσουμε και με συντονιστή κοινής αποδοχής. 
Στο βαθμό που η πρόταση αυτή γίνεται αποδεκτή, παρακαλείσθε να το γνωστοποιήσετε στο e-mail epimeleisserres@gmail.com   ή στο τηλ.: 2321321519, ώστε να προχωρήσουμε στα τεχνικά ζητήματα της εκδήλωσης».

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 22 Νοε. 2017 - 19:11