Ο κ. Αν. Μεγαλομύστακας αναγνωρίζει τις προσπάθειες του ΟΠΑΚΠΑ για την αναβάθμιση του εθνικού σταδίου

 Ο βουλευτής Ν. Σερρών κ. Αναστάσιος Μεγαλομύστακας με αφορμή τον αποκλεισμό της πόλης των Σερρών από τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας του στίβου για το νέο έτος 2018 κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση με αριθ. πρωτ.1962/11-12-2017 αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ταρτάν του Εθνικού Σταδίου καθώς το έκριναν ακατάλληλο.

  Σκοπός του ήταν  η στηλίτευση της ολιγωρίας της κυβέρνησης, καθώς στελέχη της κυβέρνησης επαίρονται ότι κάνουν προσπάθειες αξιοποίησης υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στη χώρα, την ώρα που το Εθνικό Στάδιο Σερρών, το οποίο στο παρελθόν φιλοξένησε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων και αγώνων και θα μπορούσε να στηρίξει ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις, παραμερίζεται, παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλιστεί κονδύλι ύψους 500.000 ευρώ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ​για την αντικατάσταση-εξυγίανση του τάπητα.

  Αξιόλογες βέβαια είναι προσπάθειες που καταβάλλουν ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού (ΟΠΑΚΠΑ) του Δήμου Σερρών, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία του Σταδίου και έχει προβεί σε παρεμβάσεις και βελτιωτικά έργα τα τελευταία δύο χρόνια (όπως η αναβάθμιση και επισκευή των πυλώνων του Σταδίου, η κατασκευή ειδικού διαδρόμου για τις ρίψεις ακοντίου, η προμήθεια αθλητικών οργάνων απαραίτητων για τη διεξαγωγή διοργανώσεων του Στίβου, η στεγανοποίηση κερκίδας κ.ά) καθώς και ο Δήμος Σερρών.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 21 Δεκ. 2017 - 18:38