Ο Δήμος Σερρών φιλοξενεί το πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασία Βορείου Ελλάδος

Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Βορείου Ελλάδας συνδιοργανώνει ο Δήμος Σερρών και η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης  με τον “ΜΑΧΗΤΗ” Σερρών το διήμερο 17-18/3/2018 στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Το Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Βόρειας Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου 2018 με αφετηρία την Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Πάνω από 300 αθλητές μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι πρωταθλητές του αγωνίσματος αναμένονται να συμμετάσχουν από όλη την Βόρεια Ελλάδα σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα και αποτελεί εξαιρετική επιλογή ήπιας άσκησης  για όλες τις ηλικίες σε άμεση επαφή με τη φύση.  Υπάρχει πρόθεση και πρόβλεψη να διοργανωθεί και λαϊκός αγώνας για τους μικρούς μαθητές - αθλητές. Οι αθλητές θα περάσουν μέσα από την Κοιλάδα και θα ανεβούν έως τον Ελαιώνα.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σερρών , η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας -Θράκης και ο τοπικός ποδηλατικός σύλλογος “ΜΑΧΗΤΗΣ”.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης  με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή και τον πρόεδρο του “ΜΑΧΗΤΗ” που εκπροσωπεί την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας- Θράκης Γιώργο Θεοδωρίδη την Τετάρτη 14-3-2018 αναφέρθηκαν στα εξής:

“Το άθλημα της ποδηλασίας γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη άνοδο στις προτιμήσεις της νεολαίας και όχι μόνο. Ευχαριστούμε την ΕΠΣΜΘ που επέλεξαν τις Σέρρες για το φετινό πρωτάθλημα καθώς και τα μέλη του τοπικού συλλόγου “ΜΑΧΗΤΗΣ” για την ουσιαστική τους συνδρομή στους αγώνες. O Δήμος Σερρών έχει καταφέρει να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και να συγκεντρώνει πανελλήνια το ενδιαφέρον του αγωνιστικού κοινού”, δήλωσε ο κ. Αγγελίδης,  ενώ ο κ. Τερζής αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των αγώνων αφού όπως είπε αναμένεται να έρθουν οι κορυφαίοι του αγωνίσματος.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 14 Μαρ. 2018 - 12:09