Ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθ. Μασλαρινός υποψήφιος πρόεδρος του ΣΔΙΠΕ

Υποψήφιος για την προεδρία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος (ΣΔΙΠΕ) είναι ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, υποσχόμενος μία νέα εποχή. Οι εκλογές θα διενεργηθούν αύριο, Σάββατο 14 Μαΐου 2022.

Ο κ. Μασλαρινός έχει τεθεί επικεφαλής μίας συλλογικής αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας που αποβλέπει στην αναβάθμιση του συνδέσμου και στοχεύει στην ουσιαστική αξιοποίηση των ιαματικών πηγών.
Μεγάλο φυσικό πλούτο χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Βισαλτίας τις ιαματικές πηγές και τονίζει πως αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να προσελκύσει τουρισμό ολόκληρο τον χρόνο προσφέροντας σημαντικά έσοδα για τους Δήμους.

«Συστρατεύομαι με άλλους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι έχουμε ιαματικές πηγές στους δήμους μας, με απώτερο σκοπό να αλλάξει σελίδα η λειτουργία του φορέα και να μπούμε μέσα στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Κρατάμε στα χέρια μας έναν πλούτο ο οποίος μπορεί να δώσει τουρισμό στις περιοχές μας όλο το χρόνο! Είναι μία συλλογική, αυτοδιοικητική προσπάθεια, η οποία μέχρι στιγμής μου δίνει δύναμη και κουράγιο, διότι βλέπω τους συναδέλφους να αγκαλιάζουν την προσπάθεια αυτή. Το παρελθόν μένει παρελθόν, το μέλλον προχωράει!»
Η υποψηφιότητα του κ. Μασλαρινού έχει ήδη αναπτύξει μεγάλη δυναμική, αφού εκτός από τις ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναζωογόνηση του Συνδέσμου που καταθέτει, είναι και δήμαρχος Βισαλτίας, σε έναν δήμο της Βόρειας Ελλάδας, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται οι περισσότερες ιαματικές πηγές της χώρας, καθώς και η έδρα του ΣΔΙΠΕ – στη Θεσσαλονίκη.
Οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στις 14.00μ.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).
Κατά την εκλογική διαδικασία θα υπάρξουν τέσσερεις (4) ξεχωριστές κάλπες για την:
1. Εκλογή Προέδρου του Δ.Σ. Συνδέσμου
2. Εκλογή Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου
3. Εκλογή ο (έξι) τακτικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής
4. Εκλογή 3 (τριών) αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 13 Μάιος. 2022 - 08:07