Ο ΑΟΣ φρεσκάρει τη μαγική συνταγή του

Η πετυχημένη περσινή «συνταγή» παραμένει η ίδια, με την προσθήκη τριών νέων «συστατικών» που αναμένεται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη «γεύση» της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Σερρών στο βόλεϊ.

O A.O.Σερρών αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μια ομάδα που έχει αποδείξει πως στον αθλητισμό δεν υπάρχουν όρια, και δη ηλικιακά. Μπορεί το ρόστερ του συλλόγου να αποτελεί από παίκτες που είτε πλησιάζουν είτε έχουν ξεπεράσει τα 40 ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους ίδιους αφού θα συμμετάσχουν στην Α2 (3ος υπολόομιλος, Β' όμιλος) για άλλη μια χρονιά. Την προηγούμενη σεζόν, μάλιστα, όχι μόνο δεν απειλήθηκαν με υποβιβασμό αλλά κατάφεραν να τερματίσουν και στην 5η θέση.

Τα βήματα που έχει κάνει η ομάδα είναι αρκετά μεγάλα με δεδομένο πως την σεζόν 2012/13 αγωνίζονταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Μπορεί ο κορμός να παρέμεινε για άλλη μια φορά ίδιος ωστόσο έγιναν και 3 μεταγραφικές κινήσεις. Αυτή βέβαια που ξεχωρίζει είναι του Στέλιου Νικηφορίδη ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στην Κυζικό. Μάλιστα, ο Νικηφορίδης θα επιστρέψει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε καθώς προτού κάνει καριέρα σε ΠΑΟΚ, Άρη και Φοίνικα Σύρου είχε αγωνιστεί στον ΑΟΣ, εκεί που ξεκίνησε να ασχολείται με το βόλεϊ.

Δείτε πως διαμορφώνεται το ρόστερ:

Στέλιος Νικηφορίδης, ακραίος από Κυζικός Ν.Περάμου.

Νίκος Κούτρας, Κεντρικός από Αργυρούπολη

Δημήτρης Γραμματικάκης, διαγώνιος/κεντρικός από Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης

Παρέμειναν:

Αναστάσιος Ελεμές (Κεντρικός/Ακραίος)

Σάκης Κομιτούδης (Πασαδόρος)

Ανδρέας Ζλάτκος (Κεντρικός)

Θανάσης Παναγιώτου (Ακραίος/Διαγώνιος)

Στέφανος Κόκκινος (Ακραίος)

Γιάννης Καττος (Ακραίος/Λίμπερο)

Κυριάκος Λαζαρίδης (Κεντρικός)

Δημήτριος Αλεξανδρίδης (Ακραίος/Λίμπερο)

Ζαχαρίας Καραγκιόζης (Ακραίος)

Νίκος Καραγκιόζης (Ακραίος)

Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης (Ακραίος/Διαγώνιος)

Προπονητής: Στέφανος Κόκκινος

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 12 Σεπ. 2016 - 11:07