Νυν υπέρ πάντων αγών για τους Ικάρους στο Μεσολόγγι

Οι Ίκαροι ταξιδεύουν στο Μεσολόγγι, για το αυριανό μεγάλο ματς κόντρα στον Τρικούπη, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη, που θα τους δώσει κατά μεγάλο ποσοστό την απευθείας άνοδο στην Α2! Η αποστολή της Σερραϊκής ομάδας είναι υπερπλήρης, αφού εκτός από όλους τους παίκτες, που είναι στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου, την ομάδα θα ενισχύσουν τα μέλη του προεδρείου (Αθανασιάδης-Παναγιώτου), όπως έχουν κάνει σε όλα τα σημαντικά ματς της φετινής χρονιάς, δείχνοντας ότι οι Ίκαροι είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι, για την υπέρβαση.

Η κρισιμότητα του αγώνα, δεν επηρέασε την καθημερινότητα των «κυανοκίτρινων» σε επίπεδο προπονήσεων, ούτε την πνευματική τους συγκέντρωση, αφού αυτό που τονίστηκε, πέρα της πίστης για νίκη, είναι ότι η ομάδα δίκαια, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και οφείλει να δρέψει καρπούς στις τρεις από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου θα αντιμετωπίσει τις άλλες καλές ομάδες του πρωταθλήματος (Τρικούπη-Πευκοχώρι-Καβάλα) προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, που ήδη είναι πιο πάνω από το αρχικό πλάνο της σεζόν.

Από το ματς του πρώτου γύρου, όπου οι Ίκαροι είχαν θριαμβεύσει επί του πρωτοπόρου και αήττητου Τρικούπη (75-66), έχει περάσει αρκετός καιρός, χωρίς όμως να αλλάξει ιδιαίτερα η κατάσταση των δυο ομάδων, σε αγωνιστικό και βαθμολογικό επίπεδο και τότε η ομάδα του Μεσολογγίου είχε μια νίκη παραπάνω, όπως και τώρα (18-17), ενώ οι δυο αντίπαλοι έχουν παρόμοια προσέγγιση στο αυριανό ματς, όπως και τότε. Είναι τελικός και για τους δυο, το ζητούμενο όμως είναι ποιος θα κάνει την καλύτερη έξοδο… στην αυλαία της Β΄ Εθνικής.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 14 Απρ. 2018 - 11:16