Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και του ΤΕΦΑΑ Σερρών

Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου και του ΤΕΦΑΑ Σερρών προχώρησαν οι Πρόεδροι των δύο φορέων Αθανάσιος Μαλλιαράς και Μιχάλης Νικολαϊδής.

O Αθανάσιος Μαλλιαράς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος και συναντήθηκε με τον κ. Νικολαΐδη , όπου και συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών και την ανάπτυξη κοινών δράσεων, όπως περιγράφονται στο μνημόνιο, που αφενός θα ενισχύουν το τοπικό επιχειρείν και αφετέρου θα προβάλλουν το εκπαιδευτικό έργο που γίνεται από το ΤΕΦΑΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο καθηγητής management Νίκος Θεοδωράκης που ,ως υπεύθυνος για προγράμματα επιχειρηματικότητας που αναπτύσσει το εκπαιδευτικό ίδρυμα, κατέθεσε μια σειρά προτάσεων για δράσεις από κοινού,  οι οποίες θα συζητηθούν και θα μπουν σε τροχιά υλοποίησης.

Ο κ. Μαλλιαράς εξέφρασε τη χαρά του για την απαρχή της συνεργασίας με το ΤΕΦΑΑ, τονίζοντας τον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό του ρόλο και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται καθώς και τη διασύνδεση που μπορεί να υπάρξει με την τοπική επιχειρηματικότητα.

Από την πλευρά του ο κ. Νικολαϊδής τόνισε επίσης τη σπουδαιότητα της συνεργασίας με το Επιμελητήριο , ως ένας φορέας ανοιχτός σε συνέργιες με βασικό μέλημά του την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσα από δράσεις στοχευμένες και με καινοτόμα χαρακτηριστικά ,που θα αναδείξουν και την υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου δουλειά που γίνεται στο ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 23 Μάιος. 2022 - 11:35