Μια «Μαχητική» βασιλόπιτα στο ζαχαροπλαστείο «Βασάκη»

Έχουν κάνει τη ζωή τους …ποδήλατο! Όχι με την έννοια που έχει προσδώσει στη φράση η σκληρή ελληνική πραγματικότητα. Στη δική τους περίπτωση πρόκειται για το τελείως αντίθετο.

Το όνομά τους, άλλωστε, μαρτυρεί και την ταυτότητά τους. Αθλητικό Ποδηλατικός Σύλλογος «Μαχητής»! Είναι η δική τους διέξοδος από την καθημερινότητα, που τους απελευθερώνει, τους αποφορτίζει και παράλληλα τους φορτίζει ενέργεια, δύναμη, υπομονή και επιμονή.

Η προπόνησή τους είναι μια «προσομοίωση» των δυσκολιών της ζωής! Γνωρίζουν ότι ο δρόμος είναι μακρύς και κακοτράχαλος, με στροφές και πολλές ανηφόρες. Αλλά δεν πτοούνται. Βάζουν τα δυνατά τους και ξεπερνούν τους εαυτούς τους! «Μαχητής» είπαμε!

Τα μέλη αυξάνονται και πληθύνονται. Στα μυστικά της ποδηλασίας μυούνται και πολλά παιδιά, που θα μάθουν από πολύ νωρίς πως η ζωή δεν είναι μόνο ευθεία, δεν πηγαίνει στον αυτόματο πιλότο αλλά θέλει και πολύ πηδάλι και αντοχές. Έχει, όμως και πολλές απολαύσεις σαν όλες αυτές τις μαγευτικές διαδρομές που διανύουν οι «μαχητές» στις προπονήσεις τους.

Ο σύλλογος έχει κι έναν πολύ… γλυκό μέγα χορηγό. Τα ζαχαροπλαστεία «Βασάκη», που μερίμνησαν για τη βασιλόπιτα του συλλόγου, η οποία κόπηκε στο κεντρικό κατάστημα στην οδό Εθνικής Αντίστασης.

Μέλη και φίλοι του συλλόγου αλλά και ο ιδιοκτήτης των ζαχαροπλαστείων «Βασάκη», κ. Προκόπης Καζακίδης,  έδωσαν το «παρών», ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και πολλές, μακρινές. ποδηλατικές διαδρομές αλλά και επιτυχίες καθώς ο «Μαχητής» συμμετέχει σε πολλούς επίσημους αγώνες.

Για την ιστορία το φλουρί έτυχε ο Ρότσικας Χάρης-αθλητής από την Ακαδημία του Συλλόγου!!! 

Ο «ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗΣ» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 20.30 στο οικογενειακό κέντρο «Καταρράκτες» στον Αη Γιάννη Σερρών.

Η τιμή  εισόδου κατ’ άτομο θα είναι  στα 15 ευρώ στους ενήλικες και 10 ευρώ κατ’ άτομο στα παιδιά. Το μενού θα είναι πλήρες μαζί με ποτό.

Θα πραγματοποιηθεί κοπή βασιλόπιτας, με πιο επίσημο τρόπο και θα ακολουθήσουν βραβεύσεις για τα 20 χρόνια του συλλόγου καθώς και  κλήρωση δώρων.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 14 Ιαν. 2018 - 12:53