Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το παιδικό του Πανσερραϊκού Κρι Κρι

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το παιδικό τμήμα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι καθώς ηττήθηκε από την ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού με σκορ 43-67, στο παιχνίδι που έλαβε χώρα την Τετάρτη στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.
Το 1Ο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.
Στο 2Ο δεκάλεπτο η ομάδα του Ορφέα πάτησε «γκάζι» αποκτώντας από νωρίς διψήφια διαφορά την οποία κατάφερε να διαχειριστεί σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στο 3ο δεκάλεπτο τα «λιονταράκια» έκαναν ένα μίνι σερί 12 πόντων προσπαθώντας να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούσαν από το παιχνίδι. Ωστόσο η ομάδα του Ορφέα ανασυντάχθηκε γρήγορα και δεν τους  επέτρεψε να πλησιάσουν εκ νέου στο σκορ.
Η 4η περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους προπονητές να ρίχνουν στο παρκέ όλους τους αθλητές που είχαν στη διάθεση τους χαρίζοντας όμορφες φάσεις στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό στηρίζοντας τις δύο ομάδες.
Στα θετικά του αγώνα η εμφάνιση των «μικρών» της ομάδας μας ( Λίλης, Χορταράς και Καντάς ), οι οποίοι έδειξαν ότι είναι σε ανοδική πορεία και ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα των παμπαίδων που αρχίζει σε λίγες εβδομάδες.
Σε ανακοίνωσή του ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι αναφέρει τα εξής:
«Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα των παίδων και να ευχηθούμε στην Α.Ε.Σ. και στον Ορφέα Ν. Σκοπού καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους για διάκριση στις επόμενες φάσεις του πρωταθλήματος.
Τέλος καλούμε και εμείς με τη σειρά μας τον φίλαθλο κόσμο των Σερρών την Κυριακή 11/2/2017 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των Εφήβων μας για πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος».

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 09 Φεβ. 2018 - 09:55