Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τουρνουά μπάσκετ στον Λευκώνα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Λευκώνα Σερρών, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, το 23ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 3Χ3. Στους αγώνες πήραν μέρος  544 παιδιά, 416 αγόρια και  128 κορίτσια και εκτός από τον Λευκώνα, είχαμε και φέτος συμμετοχές από τις γειτονικές τοπικές κοινότητες Κ. Δένδρων και Χριστός καθώς και από την πόλη των Σερρών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) συνεχάρη το Δήμο Σερρών για τη διοργάνωση ενός ακόμα επιτυχημένου τουρνουά 3Χ3.

 “Σήμερα  στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Λευκώνα συγκεντρώθηκαν πολλά νέα παιδιά, όπου έπαιξαν και διασκέδασαν με ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ όπως είναι το μπάσκετ, σε μια πραγματικά γιορτή του αθλητισμού. Θέλω να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές και τους εθελοντές που δούλεψαν γι αυτή την  πετυχημένη εκδήλωση”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης κατά την επίσκεψή του στον χώρο της εκδήλωσης, το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.”

Από την πλευρά του το τμήμα Πολιτισμού - Αθλητισμού  και Νέας Γενιάς του Δήμου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους προπονητές των ομάδων καλαθοσφαίρισης που συνεργάστηκαν με την παρουσία των μικρών αθλητών τους, τους διαιτητές, τον Γυμνασιάρχη του γυμνασίου Λευκώνα κ. Στέλιο Ρίζο, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παντελή Χράπα και Γιώργο Καδή για την βοήθεια τους τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΑΛ Σερρών για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών και κηδεμόνων τους και τις δύο ημέρες, καθώς και την εταιρεία ανακύκλωσης του κ. Πασχάλη Νιζάμη για την δωρεάν μεταφορά του υλικού από την Θεσσαλονίκη.

Νικητής στο διαγωνισμό τρίποντων αναδείχτηκε ο Ηρακλής Καλπατσίδης ενώ στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών ο Νίκος Ασταναστάς.

Το επόμενο τουρνουά 3Χ3 θα διοργανωθεί στην πόλη των Σερρών το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Μαΐου 2018 αντίστοιχα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 24 Απρ. 2018 - 16:20