Κεραυνός εν αιθρία - Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ζητάει να αλλάξει έδρα

 Εξαπολύοντας μύδρους εναντίον της δημοτικής αρχής αλλά και εν γένει των τοπικών φορέων, χαρακτηρίζοντας εχθρική την στάση τους απέναντι στη νέα διοίκηση της ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Football League, ζητώντας να αλλάξει έδρα.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Αξιότιμοι Κύριοι της διοργανώτριας Αρχής ,είμαστε μία νέα Διοίκηση που αναλάβαμε τις τύχες του Ιστορικού Σωματείου του Πανσερραϊκού το περασμένο καλοκαίρι σε μία τρομερά δύσκολη συγκυρία για την επιβίωση του. Καταβάλαμε μεγάλες οικονομικές προσπάθειες , ασυνήθιστες για την εποχή που ζούμε, εξοφλώντας όλους τους αρμόδιους φορείς, την Δημοτική Αρχή , τις ασφαλιστικές μας εισφορές την Δ.Ο.Υ και τρίτους.
Στην προσπάθεια μας αυτή όχι απλά δεν συναντήσαμε αρωγούς την Δημοτική Αρχή και τους τοπικούς αρμόδιους φορείς(Δήμος Σερρών ,ΟΠΑΚΠΑ, Ε.Π.Σ Σερρών) αλλά απεναντίας αντιμετωπίσαμε εχθρικό κλίμα και αντιμετώπιση. Θέλουμε να κάνουμε ξανά Μεγάλο τον Πανσερραϊκό μας ,να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις ,υποδομές , αλλά εδώ στην πόλη των Σερρών είμαστε ανεπιθύμητοι καθόσον τα γήπεδα εδώ στις Σέρρες παραχωρούνται μόνο σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος
Σας κάνουμε γνωστή την πρόθεση να αλλάξουμε έδρα όσον αφορά τους εντός έδρας αγώνες μας, χρησιμοποιώντας άλλο γήπεδο σε γειτονική πόλη.
Θα επανέλθουμε εκ νέου υποδεικνύοντας σας το γήπεδο που θα ορίζονται οι εντός έδρας αγώνες μας.
Παρακαλώ για την άμεση απάντηση σας ειδάλλως θα αποχωρήσουμε από το Πρωτάθλημα.

Σέρρες 31/10/2017
Με τιμή το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκος 1964”

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 31 Οκτ. 2017 - 17:05