Ήττα για τον Πανσερραϊκό στην Καλαμαριά με 2-1

Δεν κατάφερε ο Πανσερραϊκός να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.
Με μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή τους δεν κατόρθωσαν οι παίκτες της σερραϊκής ομάδας να έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 2-1.
Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Αμαραντίδης με δυνατό σουτ. Τα τέρματα του Απόλλωνα διπλασίασε ο Χασομέρης στο 24ο λεπτό.
Τα “λιοντάρια” μείωσαν με τον Γκούρτσα στο 32ο λεπτό, εκμεταλλευόμενοι λάθος της άμυνας του Απόλλωνα.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κάκκος στις καθυστερήσεις για να φέρει την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι.
Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του προπονητή κ. Χαραλαμπίδη και του Κρητικού, όταν ο πρώτος ζήτησε την αντικατάστασή του.
Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα έχουν ως εξής:
-2΄ Ατομική ενέργεια του Συμελίδη και σουτ, ο Ρίστιτς αποκρούει.
-4΄ Ο Μπρίτο βγάζει ωραία μπαλιά στον Χασομέρη, αλλά η αντίδραση του Ρίστιτς είναι και πάλι άμεση.
-12΄ ΓΚΟΛ! 1-0! Δυνατό σουτ του Αμαραντίδη από θέση πλάγια αριστερά, ο Ρίστιτς πέφτει, βρίσκει μπάλα, δεν μπορεί να αντιδράσει όμως αποτελεσματικά αυτή την φορά και αυτή καταλήγει στα δίχτυα.
-24΄ ΓΚΟΛ! 2-0! Ο Χασομέρης μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μπρίτο, αλλά και αδυναμία της αμυντικής γραμμής του Πανσερραϊκού πλασάρει και σκοράρει.
-29΄ ΓΚΟΛ! 2-1! Λάθος του Σαμαρά στην άμυνα του Απόλλωνα, ο Κάκκο το εκμεταλλεύεται, βγάζει την σέντρα και ο Γκούρτσας είναι εκεί, πλασάρει και μειώνει.
-32΄ Πρώτη αλλαγή για τον Χαραλαμπίδη με τον Αναστασόπουλο αντί του Κρητικού και τον τελευταίο να αντιδρά έντονα, να μη θέλει να βγει, να πετάει τη φανέλα και να φεύγει εκνευρισμένος!
-35΄ ΤΕΡΑΣΤΙΑ διπλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό! Ο Γκούρτσας πιάνει την κεφαλιά, ο Λόπεθ αποκρούει και στην επαναφορά σε σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου η μπάλα βρίσκει σε σώματα μπροστά από την εστία και απομακρύνεται.
-47΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Γεωργιάδη να αστοχεί με διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.
-51΄ ΔΟΚΑΡΙ! Εκτέλεση κόρνερ του Μπρίτο, κεφαλιά του Σαμαρά, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά μπλοκάρει ο Ρίστιτς.
-62΄ Βάζει και τον Εν’Νομό ο Χαραλαμπίδης για να διεκδικήσει την ισοφάριση. Εκτός ο Ναζίμ. 
-83΄ Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, με τον Παπουτσογιαννόπουλο να σουτάρει και τον Λόπεθ να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ.
-90+2΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκο!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ(Δ.Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης(70΄ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης, Ηλιάδης(84΄ Βλαχομήτρος), Μπρίτο
Στον πάγκο: Καλογεράκης, Καλαϊτζίδης, Λιόνης, Καπίας, Κυβελίδης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Α.Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναζίμ(62΄ Εν’Νομό), Κρητικός(32΄ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου(70΄ Δούμτσος), Γκούρτσας
Στον πάγκο: Πολίτης, Ρούσσος, Μακούσης, Χατζητερζόγλου

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 07 Μαρ. 2018 - 17:17