Η Θέρμη – Τηλεθέρμανση «ζεσταίνει» και το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

Τη δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο «Τηλεθέρμανσης μέσω του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» ανακοίνωσε η Θέρμη – Τηλεθέρμανση.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη. Παρέχεται δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεθέρμανση, με επιδότηση έως και 70%.

Παράλληλα, η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με επιδότηση 70%, για κάθε εργασία, όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, θερμομόνωση, τέντες κλπ., ανεξάρτητα από την σύνδεση στην Τηλθέρμανση.

«Και στο νέο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, εμείς έχουμε τη λύση», τόνισε σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, Ιωάννης Μυλωνάκης, επισημαίνοντας πως «η εταιρία συνεχίζει -και μέσω του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ- να παρέχει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στα σερραϊκά νοικοκυριά, στην κατεύθυνση της ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών».

Οι ενδιαφερόμενοι για το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της ΘΕΡΜΗ – ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ (Μεραρχίας & Σπετσών 7) ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23210 98930.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 09 Μαρ. 2018 - 16:41