Η πόλη των Σερρών φιλοξενεί για 7η χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής ελεύθερης πάλης παμπαίδων – παγκορασίδων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων- Παγκορασίδων θα φιλοξενήσει για έβδομη συνεχή χρονιά ο Δήμος Σερρών στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων στις 17 και 18 Μαρτίου 2018.

Φέτος οι αγώνες θα διαρκέσουν δύο ημέρες και αναμένεται να έρθουν στις Σέρρες πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών από όλη την Ελλάδα. Οι κορυφαίοι αθλητές της κατηγορίας έρχονται στον Δήμο μας, σε μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού. Οι αγώνες αποτελούν πρόκριση για συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε την Τετάρτη 14-3-2018, ο Δήμαρχος Σερρών συνεχάρη τους διοργανωτές, ευχήθηκε στους αθλητές και στις αθλήτριες καλή επιτυχία και κάλεσε όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “ είμαστε υπερήφανοι που φέραμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις Σέρρες το 2012 και από τότε η εκδήλωση αυτή έχει γίνει θεσμός για τον Δήμο Σερρών. Καταφέραμε μέσα από κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις να προσελκύσουμε πολλούς επισκέπτες στο Δήμο μας, με σημαντικά οφέλη για την τοπική μας αγορά.”

Στη συνέντευξη παραβρέθηκε επίσης ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του Δήμου Σερρών και πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής ο οποίος αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των αγώνων καθώς και στην άρτια διοργάνωσή τους.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν επίσης ο Ελισιάδης Χαράλαμπος προπονητής Εθνικής ομάδας, ο Λεονάκης Στέργιος  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης  και ο προπονητής του παλαιστικού συλλόγου Καλών Δέντρων Χρήστος Γάτσιος.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 14 Μαρ. 2018 - 15:16