Γιορτή τσίπουρου Τερπνής στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 18η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής , την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού στην Τούμπα Θεσ/νίκης.
Η προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότερα από 2000 άτομα εκμεταλλεύτηκαν τον  ιδανικό καιρό και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Δωρεά το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής, τους παραδοσιακούς ουζομεζέδες που ετοίμασαν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουν τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα και να γλεντήσουν με την ψυχή τους με ζουρνάδες και νταούλια.
Συμμετείχαν  τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης και του Συλλόγου Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα:  τους οικονομικούς χορηγούς, τους πολλούς εθελοντές εργασίας και ιδιαίτερα τους παραγωγούς τσίπουρου της Τερπνής που πρόσφεραν με ευχαρίστηση το τσίπουρό τους για μία ακόμη χρονιά 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Δ΄ Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ Γιάννης Αμανατίδης , Στράτος Σιμόπουλος και Κώστας Γκιουλέκας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θεσ/νίκης κ. Δήμητρα Ακριτίδου, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών του Δήμου Βισαλτίας κ. Θόδωρος Βαδικόλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης κ.κ. Σταύρος Καλαιτζίδης και Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βισαλτίας και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Λεωνίδας Ψαράς, η Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κρυσταλλία Τερψίδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δ΄ Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ.κ Δώρα Ψωμιάδου, Νίκος Παπαχριστοδούλου, Γιώργος Ναζίρης, Ζωή Μπαλάσκα, Βασίλειος Φασούλας, Στυλιανή Κοσμίδου, Αρετή Αραβίδου, ο πολιτευτής κ. Δημήτρης Πανοζάχος και ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Πολιτισμού της «Ελληνικής Λύσης» κ. Γεώργιος Κομνηνός. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς, εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Αγίου Πνεύματος Θεσ/νίκης, Δήμητρας, Μανδρακιωτών Θεσ/νίκης, Μοναστηρακιωτών Θεσ/νίκης, Ν. Σκοπού Θεσ/νίκης,  Σησαμιωτών Θεσ/νίκης, Ροδολιβινών Θεσ/νίκης. Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς «Η μελωδία της Καρδιάς» κ. Γιώργος Καλέσης  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Γαλατινής Κοζάνης κ. Κώστας Τσολάκης και πλήθος κόσμου.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 19 Νοε. 2019 - 17:11