Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό

Σε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ Κοσμίου και επέστρεψε μετά από τρεις αγωνιστικές, αρνητικών αποτελεσμάτων (Παραλίμνιο, Χρυσούπολη, Ορφέα Ξάνθης) στα νικηφόρα. Στο ντεμπούτο του Ηλία Εγγονίδη στον πάγκο των "λιονταριών", η Σερραϊκή ομάδα είχε τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για γκολ ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Μπαίνοντας επιθετικά στο ματς, οι "κόκκινοι" κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Παπαβασιλείου στο 17' να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα. Ανάλογη ήταν η εικόνα και στη συνέχεια, με τον Πανσερραϊκό να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ δημιουργώντας αρκετές φάσεις στην εστία του Κοσμίου. Στο 84' ο Αναστασόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Πανσερραϊκού διώχνοντας το όποιο άγχος μπορούσαν να είχαν οι Σερραίοι μέχρι εκείνο το σημείο με το ρευστό 1-0. Το σκορ έκλεισε ο Σαρέγκος στο 88' με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Διαιτητής: Σιαμάνης – Βοηθοί: Τσακίρης, Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)

Πανσερραϊκός (Ηλίας Εγγόνίδης):

Στεφανίδης, Μπάρδας (89' Βαρδακώστας), Κονταξής, Καστριτσέας, Κούτλας, Αναστασόπουλος, Πούφλης (87' Σαρέγκος), Ζιώγας, Παπαβασιλείου (77' Παπαδόπουλος), Πέτρου (70' Μπομπότας), Ομπόσου

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σάββας Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Τάτσιος, Πλασταράς (72' Γιαννακόπουλος), Λεβεντέλης (22' λ.τ. Καρασιούνας), Ραχτσόγλου (86' Μαμούτ), Χατζητουλούσας, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Στοϊνοβιτς (68' Μαυριάκης)

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ:

3': Ο Παπαβασιλείου μόνος μέσα στην περιοχή, πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Δεληγιάννης
10': Ο Πέτρου εκτέλεσε φάουλ από αριστέρα, ο Ομπόσου πήδηξε πιο πάνω απ' όλους και με κεφαλιά ανάγκασε τον Δεληγιάννη σε κόρνερ
17' ΓΚΟΛ! 1-0!: Μετά από χέρι του Κυριακόπουλου ο Σιαμάνης από τη Δράμα έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Παπαβασιλείου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ανοίγοντας το σκορ.
21': Ο Κονταξής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κούτλας έκανε την προβολή από κοντά αναγκάζοντας τον Δεληγιάννη σε κόρνερ. 
25': Ο Ομπόσου μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δεληγιάννη.
43': Ο Πούφλης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Δεληγιάννης.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0

59': Σέντρα-σουτ του Κονταξή, ο Δεληγιάννης απόκρουσε σε κόρνερ. 
62': Ευκαιρία για το Κόσμιο με τον Χατζητουλούσα μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του απομάκρυναν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού σε κόρνερ. 
64': Εκπληκτική κούρσα του Αναστασόπουλου που βρήκε τον Πέτρου μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ. 
67': Ο Ρουμπιές έκανε το σουτ με τον Στεφανίδη να μπλοκάρει. 
82': Σουτ του Πούφλη απέκρουσε ο Δεληγιάννης.
84' ΓΚΟΛ! 2-0!: Κόρνερ του Κονταξή, ο Αναστασόπουλος μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ διπλασίασε τα γκολ του Πανσερραϊκού. 
88' ΓΚΟΛ! 3-0!: Ο Σαρέγκος, που μπήκε ως αλλαγή λίγα... δευτερόλεπτα νωρίτερα, με σουτ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το τελικό σκορ. 
90+2': Σουτ του Σαρέγκου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 03 Δεκ. 2018 - 07:27