Επιστολή διαμαρτυρίας για τη διανομή της αλληλογραφίας στον Ελαιώνα από τα ΕΛΤΑ

Τραγική χαρακτηρίζει, σε επιστολή της προς την εφημερίδα μας, την κατάσταση που επικρατεί στη διανομή της αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ στην περιοχή του Ελαιώνα, μία κάτοικος της περιοχής.

Η αλληλογραφία, όπως αναφέρει, απορρίπτεται μέσα σε κιβώτιο, σε εξωτερικό χώρο, με κίνδυνο να απολεσθεί, για διάφορους λόγους, ακούσιους ή ακόμα και εκούσιους, η αλληλογραφία των κατοίκων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Ονομάζομαι Θεοδώρα Μπαγανά και είμαι κάτοικος του Δημοτικού Διαμερίσματος του Ελαιώνα του Δήμου Σερρών εδώ και 10 χρόνια.

Παρά τις προσπάθειες των κατοίκων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διανομής της αλληλογραφίας τους, το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα σε κατάσταση τραγική, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Τα κιβώτια, όπου ο διανομέας ρίχνει την αλληλογραφία, βρίσκονται εκτεθειμένα στις διαθέσεις του καιρού, των κατοικίδιων ζώων και του οποιουδήποτε καλοπροαίρετου περίεργου ή μη. 

Η υπηρεσία των ΕΛΤΑ δηλώνει πως δεν κυκλοφορούν πια τα μαζικά γραμματοκιβώτια με τις θυρίδες ούτε όμως αναθέτει σε υπάλληλό της τη διανομή ανά οικία, σε ένα χωριό μάλιστα ενός κεντρικού δρόμου και 5 παρόδων!

Η δημοσιοποίηση του θέματος θέτει για άλλη μια φορά το ζήτημα της λειτουργίας των υπηρεσιών: προς όφελος ή εις βάρος του πολίτη;

Με εκτίμηση

Θεοδώρα Μπαγανά

φιλόλογος»

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 10 Απρ. 2018 - 11:58