Επιχείρηση αμαύρωσης της τιμής και υπόληψής του χρεώνει ο Β. Καλαϊτζίδης σε αγροτοσυνδικαλιστή που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Μέγκλα

Επιχείρηση παραπληροφόρησης με στόχο την αμαύρωση του προσώπου του και της επαγγελματικής του αξιοπρέπειας χρεώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Βασίλης Καλαϊτζίδης, σε αγροτοσυνδικαλιστή που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Χρήστου Μέγκλα, προειδοποιώντας ότι προβεί στις δέουσες ενέργειες σε περίπτωση που το φαινόμενο επαναληφθεί.

Η σχετική ανάρτηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελείς Σερραίοι» έχει ως εξής:

«Επανειλημμένα έχω εκφράσει την επιθυμία να πορευτούμε μέχρι τον Δεκέμβριο σε ένα πολιτισμένα προεκλογικό κλίμα, θεωρώ πως γίνεται σε ένα ικανοποιητικό βαθμό, εκτός πιστεύω μεμονωμένων περιπτώσεων .

Με προβλημάτισε για να είμαι ειλικρινής, αν θα πρέπει να απαντήσω δημόσια η όχι, αλλά μια και κτίζουμε μια ειλικρινή διαδικτυακή σχέση αποφάσισα να το μοιραστώ.

Αγροτοσυνδικαλιστής υποψήφιος με την παράταξη ανάπτυξη Ν Σερρών και επιλογή φυσικά του προέδρου του επιμελητηρίου να εκπροσωπήσει με περίπτερο τους Αγρότες και κτηνοτρόφους Νομού Σερρών στη ΔΕΘ.

Με αναρτήσεις του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, συκοφαντεί, παραπληροφορεί και επιτίθεται στοχεύοντας να αμαυρώσει το πρόσωπο μου, την επιχείρησή μου και την υποψηφιοτητά μου.

Αποδέχεται και επιτρέπει σχόλια που με προκαλούν αηδία.

Θεώρησα πως υπάρχει η δυνατότητα διαλόγου και σχολίασα, κατέθεσα την άποψη μου στην συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά σε λιγότερο από δύο λεπτά είχε διαγραφεί.

Δέχομαι την κριτική για ότι πούμε προεκλογικά και πράξουμε ή δεν πράξουμε μετεκλογικά, πάντα σε πολιτικό και πολιτισμένο επίπεδο, επιχειρηματολογώντας.

Το όψιμο ενδιαφέρον για την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην καλλιέργεια του ρυζιού Σέρρες και στην Ε.Ε, από ανθρώπους που δεν έχουν γνώσεις και επαφή , έχουν συγκεκριμένα κίνητρα.

Δεν δέχομαι να πλήττουν την τιμή, την υπόληψη, αξιοπιστία και αξιοπρέπεια μου που με πολύ κόπο, εδώ και είκοσι περίπου χρόνια κατάφερα να κερδίσω μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή.

Επιφυλάσσομαι για τις ενέργειές μου, στην περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοιες αναρτήσεις.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας πάντα με προτάσεις ... ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΩΝ»

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 16 Οκτ. 2017 - 09:39