Έκτη θέση στο combo για την εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων στο Καζάν

Μετά την κατάληψη της έβδομης θέσης στο ντουέτο με την Σερραία Αθανασία Τσιόλα η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κατάφερε άλλη μία μεγάλη διάκριση κερδίζοντας την έκτη θέση στο κόμπο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος νεανίδων που διεξάγεται στο Καζάν.

Στην ελληνική ομάδα συμμετείχαν οι δύο αθλήτριες του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΑΘ. Τσόλα και Δήμητρα Τσιαντή. Η πλήρης σύνθεση της ομάδας του combo έχει ως εξής:

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Eυαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη, εκτέλεσε ένα εξαιρετικό και μεγάλης δυσκολίας πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 85,6666 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία , η Κίνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ιαπωνία .

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων, αφού η Εθνική μας ομάδα κατέλαβε μια 6η θέση στο Κόμπο, δύο 7ες ,στο Σόλο με την Αθανασία Τσόλα και στο Ντουέτο (Αθανασία Τσόλα και Σοφία-Ευαγγελία Μαλκογεώργου) και μια 8η στο ομαδικό.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός συγχαίρει τις αθλήτριες, τις προπονήτριες της Εθνικής μας καθώς και την προπονήτρια της ομάδος Θεοδώρα Παρτάλη για την προετοιμασία των αθλητριών σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 14 Ιουλ. 2016 - 22:14