Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν την εκδήλωση στη λίμνη του Πεθελινού υπό το φως της πανσελήνου του Αυγούστου

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη του Πεθελινού υπό το φως της πανσελήνου του Αυγούστου. Σε ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Ναυταθλητικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «Κερκινίτις» αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεθελινού «ΚΕΡΚΙΝΙΤIΣ», μετά την εκδήλωση που διοργάνωσε την προηγούμενη Δευτέρα, με την πανσέληνο του Αυγούστου, στη λίμνη Πεθελινού, με τίτλο: «Υπό το Σεληνόφως», ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες  υπέροχους  θεατές που παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Επίσης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά για την καθοριστική στήριξή της και σε αυτή μας  την προσπάθεια.

Επιπλέον ευχαριστεί τον Δήμο Εμμανουήλ  Παππά και την ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. που συνεργαζόμενοι εκτελούν το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών. Η παρέμβασή τους ήταν αποφασιστική για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευελπιστούμε στην συνέχιση της πολύτιμης στήριξής σας στις προσπάθειές μας για  ανάπτυξη της κωπηλασίας στο Νομό Σερρών, του πολιτισμού, της προστασίας και αναβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος».

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 11 Αυγ. 2017 - 11:16