Δυνατό φιλικό των Ικάρων με τον Ηρακλή (βίντεο με δηλώσεις του coach Ποργιόπουλου)

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του Ηρακλή θα δώσουν οι Ίκαροι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους στη Β΄ εθνική.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 6μ.μ., στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Σερρών στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Προπονητής του «γηραιού» είναι μια μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ ο κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Παράλληλα, θα γίνει και η βράβευση των αθλητών των Ικάρων για την άνοδό τους στη Β΄εθνική από την ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Ο προπονητής των Ικάρων, κ. Στέργιος Ποργιόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή τους για τη μέχρι σήμερα προετοιμασία, διευκρινίζοντας ότι οι κυανοκίτρινοι αποτελούν μία νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο.

«Ευλογία» για κάθε προπονητή χαρακτήρισε την παρουσία του Γιάννη Κακιούζη, σημειώνοντας πως δεν είναι στα αλλά αντιστάρ. Μιλώντας για τον έμπειρο παίκτη τον υπογράμμισε ότι λειτουργεί ως προπονητής μέσα στο γήπεδο, διαθέτοντας τρομερή ενέργεια, γεγονός που δικαιώνει την επιλογή του.

Ο κ. Ποργιόπουλος δήλωσε ότι η παρουσία του Κακιούζη δίνει ώθηση και στον ίδιο να γίνει καλύτερος. Τον χαρακτήρισε σπεσιαλίστα του μίντιουμ ποστ και εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε συνδυασμό με ένα guard, με έφεση στο τρίποντο, θα δοθεί στην ομάδα η δυνατότητα να απειλεί τόσο από κοντινή όσο και από μακρινή απόσταση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των νεαρών ταλέντων της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που οι Ίκαροι αποτελούν πόλο έλξης νέων παιδιών.

Ο ίδιος εγγυήθηκε ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουν βελτιωθεί τόσο σε τακτικό και αθλητικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή των Ικάρων.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 30 Αυγ. 2017 - 15:37