"Δώρο" έκανε ο Πανσερραϊκός την ισοπαλία στην Αν. Καρδίτσας

Σε ένα ματς που πραγματικά κανείς δεν έχει ακόμα καταλάβει πως χάθηκε τα Λιοντάρια πέταξαν δύο δικούς τους βαθμούς. Όλα έδειχναν ονειρικά απ'το ξεκίνημα με τον Πόζογλου να ανοίγει το σκορ κρεμώντας όμορφα τον τερματοφύλακα στο 9'. Στο 32' ο Δούμτσος μετά από γρήγορες εναλλαγές της μπάλας σούταρε μέσα απ'την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Στο 35' ο Πόζογλου χόρεψε 3 αμυντικούς έβγαλε σέντρα στο 2ο δοκάρι εκεί που Γκούρτσας έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Γκέκας έκανε την απόκρουση του αγώνα πάνω στη γραμμή! 

Ίδιο το σκηνικό και στο 2ο ημίχρονο με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει πέναλτι στο 59'. Την ευθύνη ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκούρτσας που έστειλε τον κιπερ στην αλλη πλευρά αλλά την μπάλα στο αντίθετο δοκάρι στην φάση του αγώνα. Στο 83' ο συνήθης λυτρωτής Γκούρτσας αποδείχτηκε αμετάκλητα ο μοιραίος της αναμέτρησης χάνοντας απίστευτο τετ α τετ και την τεράστια ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά εφαρμόστηκε με τον πιο σαδιστικό τρόπο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω απ'την περιοχή. Ο Πλαβούκος ανέλαβε την εκτέλεση η οποία ήταν απλά τέλεια...αριστερό κάθετο δοκάρι και η μπάλα στα απέναντι πλαϊνά δίχτυα. 1-1 και η ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών πιο παγωμένη και απ'την Ανταρκτική.

Δήλωση Περικλή Αμανατίδη ¨Ο Πανσερραϊκός σήμερα όντας γιορτές έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Δώρισε ένα παιχνίδι ολόδικό του σε μία ομάδα που δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Κρίμα για την προσπάθεια αυτή.¨

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Πόζογλου σουτ – 93′ Πλαβούκος φάουλ

61′ Χαμένο πέναλτι για τον Πανσερραϊκό, με τον Γκούρτσα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι

Πανσερραϊκός (Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης (80′ Σιάκκας), Πόζογλου (91′ Βοσκόπουλος), Δούμτσος Γκούρτσας

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Ρουσάκης, Καρίκι, Σταματάκης, Σουντούρα, Πλαβούκος, Χατζάρας (71′ Κονέ), Μπιτέλης, Τζέκος (81′ Παπαευθυμίου)

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Τσακίρης (Δράμας)

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 07 Ιαν. 2018 - 21:05